Mugur Mihăiescu, Vacanța Mare, către Iulian Bulai, deputat USR: Acești vagabonzi ai politicii românești aveți în mine cel mai mare critic, voi fi cu ochii pe voi și n-o să scăpați de mine


Schimb dur de replici la Antena 3 între Mugur Mihăiescu, Vacanța Mare, și deputatul USR, Iulian Bulai, după ce politicianul a acuzat TVR că a aruncat în derizoriu măsurile de protecție și că a dat un mesaj de ingorare a acestora prin programul de revelion. Bulai, care este și președintele Comisiei pentru Cultură din Camera Deputaților, a mai acuzat postul public de televiziune că a dat ”microfonul conspiraționiștilor”, printre invitații programului de revelion fiind Dan Bitman, coronasceptic declarat.

Mugur Mihăiescu, care este și proprietar de restaurant în Centrul Vechi și un critic al restricțiilor, i-a replicat pe un ton agresiv deputatului USR. ”Acești vagabonzi ai politicii românești aveți în mine cel mai mare critic, voi fi pe ochii pe voi și n-o să scăpați de mine”, a mai spus Mihăiescu la Antena 3.

Redăm mai jos câteva fragmente din replicile celor doi:

Mugur Mihăiescu: Eu nu înțeleg nimic din ce se întâmplă. Ne întoarcem la comunism? Ne întoarcem la dictatură?

Iulian Bulai: Vorbim doar despre ideea de a submina un efort național de a submina aceasta pandemie

Mugur Mihaiescu: Ura, uraaaa, uraaa. Nu pot să respect comuniștii

Iulian Bulai: Ideea că aproape două ore nu faci nimic altceva decât să iei în derizoriu orice măsură de protecție și să dai microfonul conspiraționiștilor

Mugur Mihăiescu: Domnule, nu ți-e rușine? Să-ți fie rușine domnule! Cum mă faci pe mine conspiraționist? Băi?

Iulian Bulai: Eu cred că o să ies.

Mugur Mihăiescu: Ieși, bă. Du-te.

Iulian Bulai: Acest moment este de referință, închei anul cu ce vrei să rămână în mintea românilor. Mesajul dat de TVR a fost o ignorare totală a măsurilor folosite și propuse în campanii publice. A fost un război personal.

Mugur Mihăiescu: Acești vagabonzi ai politicii românești aveți în mine cel mai mare critic, voi fi pe ochii pe voi și n-o să scăpați de mine.

Context

Televiziunea Română se află în centrul unor controverse din cauza programului de revelion.

Dorina Rusu, membru al Consiliului Național al Audiovizualului, a anunțat, sâmbătă, într-un comunicat, că s-a autosesizat în legătură cu emisiunea de Revelion de la TVR 1, acuzând postul public de televiziune că a încălcat atât ”legile bunului simț” cât și legislația audiovizualului.

Dorina Rusu susține că televiziunea publică, într-un moment din an în care foarte mulţi oameni se uită la televizor, a luat în derâdere regulile de protecţie anti-coronavirus, ba chiar a instigat la nerespectarea lor

Potrivit paginademedia.ro, TVR a intrat în acest an în Top 5 al celor mai urmărite televiziuni cu programul de revelion, fiind urmărită de peste 500 de mii de persoane, cu un rating de 2,9%.

Glasul Ploieștean

Next Post

Simona Dolniceanu, directorul Finanțelor Publice Locale Ploiești, gest impresionant la început de an

mie ian. 6 , 2021
Simona Dolniceanu, directorul Finanțelor Publice Locale Ploiești, a făcut un gest impresionant la început de an. Într-o postare pe o rețea de socializare, Simona Dolniceanu povestește experiența, dar și motivul pentru care a ales să meargă la Centrul de Transfuzie Ploiești și să doneze sânge (plasmă). “Azi am donat sânge/ […]

Citește și: