Nu mai dați bani groparilor sau angajaților din cimitirele din Ploiești! Ce măsuri a luat SGU Ploiești


În scopul prevenirii unor situații neplăcute pentru concesionarii locurilor de înhumare, din cimitirele administrate, S.C. Servicii de Gospodărire Urbană Ploiești S.R.L. a decis amplasarea de panouri informative în perimetrul tuturor zonelor administrative ale acestora.
.
Astfel, cetățenii sunt îndrumați către personalul din birourile administrației, pentru a obține toate informațiile necesare în ceea ce privește îndeplinirea obligațiilor contractuale și tarifele serviciilor care pot fi prestate de către societate. De asemenea, pentru toate aceste servicii, vor fi eliberate facturile corespunzătoare.
.
SGU Ploiești reamintește cetățenilor faptul că, angajații societății nu pot condiționa serviciile prestate de către societate prin solicitarea altor sume de bani, concesionarilor, în afara celor prevăzute legal (Hotărârile Consiliului Local).
.
Mai mult decât atât, cei de la SGU au afișat și un număr de telefon la care pot fi semnalate “neregulile”: 0244/525252, interior 120.

Glasul Ploieștean

Next Post

125 de refugiaţi din Ucraina au sosit în această seară la Ploieşti. Autoritățile s-au mobilizat exemplar

mie mart. 9 , 2022
În această seară, 125 de refugiați din Ucraina au sosit la Ploiești. Aceștia au mers la Palatul Administrativ în trei autobuze ale societății de Transport Călători Ploiești, excortați de Jandarmerie, la fața locului fiind prezente autoritățile locale, prin prezența primarului Andrei Volosevici, reprezentanții Guvernului României în teritoriu, prin prezența prefectului […]

Citește și: