FOTO: Accident cu motocicleta în cartierul Enăchiță Văcărescu. Tânărul conducător al motocicletei nu deține permis.


Un tânăr de 24 de ani a condus o motocicletă fără a deține permis de conducere.

În jurul orei 23.30, polițiștii rutieri din cadrul Poliției municipiului Ploiești au fost sesizați cu privire la producerea unui accident rutier cu vătămarea corporală ușoară a unei persoane.

Din verificări a reieșit faptul că, un tânăr în vârstă de 24 de ani, în timp ce se deplasa cu motocicletă pe strada Spătar Nicolae Milescu, la un moment dat a pierdut controlul asupra direcției de mers și a căzut pe partea carosabilă, ulterior intrând în coliziune cu un autoturism ce se afla parcat regulamentar în dreptul unui imobil.

În urma verificărilor efectuate în bazele de date polițiștii au constatat faptul că tânărul nu deține permis de conducere corespunzător categoriei din care face parte vehiculul.

Tânărul în cauză a fost transportat la spital pentru îngrijiri medicale de specialitate.

Cercetările sunt continuate de polițiști în vederea stabilirii tuturor cauzelor și împrejurărilor în care s-a produs accidentul rutier.

În cauză, a fost întocmit dosar de cercetare penală.

Glasul Ploieștean

Next Post

Suporterul de națională, bunul simț și educația, organizarea și răbdarea

lun sept. 11 , 2023
Cum să stai la un rând de 100 – 150 de persoane pentru un pahar de suc? Meciul de fotbal al naționalei României de vineri, cu reprezentativa Israelului a fost încă o demonstrație a lipsei de educație, bun simț și „foame” la propriu a românului suporter. Începem cu începutul. Accesul […]

Citește și: