Parcul Regele Mihai I al României din Ploiești, s-ar putea transforma într-o zonă de agrement cu bărcuțe și hidrobiciclete


Parcul Regele Mihai I al României din Ploiești, Sala Sporturilor cum îl cunosc ploieștenii, s-ar putea transforma într-o zonă de agrement cu bărcuțe și hidrobiciclete.

Prin intermediul unui comunicat de presă, reprezentanții SGU Ploiești lansează un apel către cetățenii municipiului care au ocazia să-și exprime părerea în ceea ce privește soarta lacului de la Sala Sporturilor. Acesta ar putea fi transformat în zonă de agrement cu bărcuțe și hidrobiciclete.

„Opiniile cetățenilor reprezintă o prioritate constantă a
SGU Ploiești SRL, aspect care ne permite îmbunătățirea activității pentru a răspunde prompt cerințelor publicului.

Societatea noastră a primit, de-a lungul timpului, mai multe solicitări cu privire la transformarea lacului, din Parcul Regele Mihai I al României, într-o zonă de agrement cu bărcuțe.

Pornind de la această premisă și ținând cont de faptul că societatea noastră este administratorul acestui parc, dorim să cunoaștem opiniile ploieștenilor în acest sens.

Așadar, credeți că este o sugestie bună să transformăm lacul într-o zonă de agrement cu bărcuțe?

Ploieștenii sunt invitați să-și exprime opiniile, prin adăugarea de comentarii numai pe pagina de Facebook a societății, la postarea cu același subiect, cu mențiunea că vor fi cenzurate cele care nu îndeplinesc cerințele unui limbaj civilizat”, au menționat reprezentanții SGU Ploiești.

Glasul Ploieștean

Next Post

30 de școli înscrise la ediția de vară a târgului Narada „Împreună pentru școala noastră"

mie mai 3 , 2023
Pe 29 mai, în toată țara, 30 de școli participă la ediția de vară a târgului Narada „Împreună pentru școala noastră” pentru a-și autofinanța reparațiile de infrastructură. Prin această serie de evenimente, organizația Narada mobilizează școlile și comunitățile din jurul acestora și le susține inclusiv cu sprijinul partenerilor din mediul […]

Citește și: