Articol din Codul Penal scris pe tort. „Codul penal art. 113. La mulți ani, Mihai!”


Mesajul de „încurajare” scris pe tortul băiatului a devenit viral pe internet și toată lumea se distrează cu comentariile pe care oamenii le fac.

Cel mai ciudat mesaj pe care i l-au scris părinții pe tort cand a împlinit 14 ani! Viralul săptămânii este, de data asta, unul de-a dreptul delicios, doar la propriu, că în rest arată nebunia părinților care au putut face acest gest. Mesajul de pe tortul unui adolescent s-a raspandit intens pe Facebook.

Mihai se pare ca este un baiat nu foarte cuminte, iar părinții s-au gandit că de ziua lui să-i facă o surpriză și să-i amintească pe această cale că, începând de la vârsta de 14 ani, este direct răspunzător de toate faptele sale, chiar și în fața legii. Tortul a devenit instant o senzație pe internet după ce mai multă lume a început să posteze comentarii savuroase la postare. Imediat după ce a suflat în lumânări, tortul a fost fotografiat iar de atunci like-urile și distribuirile în mediul online au continuat să curgă.

Cel mai ciudat mesaj pe care i l-au scris părinții pe tort când a împlinit 14 ani!

„Codul penal Art. 113. Minorul care are vârsta între 14 și 16 ani, răspunde penal. La mulți ani, Mihai!” este mesajul scris pe tort de părinții adolescentului iar oricât pare de amuzant pentru unii, pe atât de ineficient este mesajul pentru un puști de 14 ani..

Glasul Ploieștean

Next Post

Ziua consultărilor la Cotroceni. PSD nu se prezintă

vin oct. 11 , 2019
Președintele Klaus Iohannis are, vineri, consultări cu partidele parlamentare, în vedere formării unui nou Guvern, după ce Parlamentul a adoptat moțiunea de cenzură prin care i-a fost retrasă încrederea Cabinetului Dăncilă. „Voi asculta opțiunile partidelor și voi propune o soluție de Executiv cu un mandat foarte clar, care să asigure o […]

Citește și: