PNL Prahova a anunțat candidații pentru Consiliul Județean Prahova și pentru Primăria Ploiești


Colegiul Director Judeţean al PNL Prahova a decis ca Iulian Dumitrescu să fie propunerea către conducerea națională ca și candidat pentru funcția de președinte al Consiliului Județean Prahova. Același for l-a propus pe Bogdan Nica drept candidat la Primăria Ploiești.

PNL Prahova anunţă, miercuri seară, printr-un comunicat de presă, că filiala judeţeană a decis să îl susţină pe Iulian Dumitrescu la preşedinţia Consiliului Judeţean Prahova, iar pentru Primăria Ploieşti a decis să-l susțină pe medicul Bogdan Nica, manager al Spitalului Judeţean de Urgenţă „Constantin Andreoiu” Ploieşti.

Primarii liberali din judeţul Prahova au trimis o scrisoare deschisă conducerii Partidului Naţional Liberal în care îşi manifestă susţinerea pentru candidatura lui Iulian Dumitrescu în vederea unui nou mandat de preşedinte de CJ. Solicitarea a fost materializată şi printr-o decizie luată astăzi, 20.03.2024, în unanimitate, în cadrul Colegiului Director Judeţean al PNL Prahova. În acelaşi for, Bogdan Nica, directorul Spitalului Judeţean De Urgenţă Constantin Andreoiu Ploieşti, a fost votat drept candidatul PNL la Primăria Municipiului Ploieşti”, anunţă PNL Prahova.

Conform statutului PNL, Biroul Politic Național validează candidaţii susținuți de organizațiile județene pentru funcția de preşedinți ai consiliilor judeţene şi a candidaților pentru primăriile din municipiile reşedinţe de judeţ.

Glasul Ploieștean

Next Post

Mihai Neagu este candidatul Mișcării ”Noi, Ploieștenii” la prședinția Consiliului Județean Prahova

joi mart. 21 , 2024
Mișcarea ”Noi, Ploieștenii” și-a prezentat astăzi candidatul la funcția de președinte al Consiliului Județean Prahova. Este vorba de consilierul județean independent Mihai Neagu (31 ani), care a participat la alegerile trecute din partea USR. Potrivit declarației de avere, Mihai Neagu este angajatul companiei Total Energies și deține doar un autoturism […]

Citește și: