Petrolul Ploiești își întărește lotul. Prima mare lovitură dată de Marian Copilu


Petrolul are planuri mari pentru noul sezon din Superligă

Petrolul se pregăteşte intens pentru intrarea într-o nouă eră. Marian Copilu speră să-l convingă rapid pe Cristiano Bergodi să semneze cu ploieştenii, iar până la numirea unui nou antrenor pe banca tehnică, oficialii clubului au bifat şi un prim transfer notabil pentru noua stagiune.

În sezonul următor ploieştenii îşi propun să prindă play-off-ul.

Petrolul l-a adus în lot pe Guilherme Garutti. Fundaşul central brazilian s-a remarcat cu evoluţiile sale foarte bune la Mioveni şi a semnat acum un contract pe două sezoane cu ploieştenii, cu opţiune de prelungire pentru încă un an.

Marian Copilu l-a adus gratis pe fotbalistul de 29 de ani, care a rămas liber de contract după retrogradarea celor de la CS Mioveni în Liga a II-a.

Guilherme Garutti a venit în 2020 în fotbalul românesc şi s-a ataşat rapid de ţara noastră. Fundaşul central brazilian a dezvăluit chiar că a refuzat oferte importante din alte ţări pentru a rămâne în România.

„Am refuzat angajamente mult mai importante financiar ca să rămân în România, pentru că mă simt foarte bine aici. Am spus «pas» unor propuneri din Azerbaidjan, din Asia, din Europa, pe bani mai mulţi” , a declarat Garutti.

Glasul Ploieștean

Next Post

Oficial: Lionel Messi va juca în America, la Inter Miami. „Să vă spun de ce nu am ajuns la Barcelona”

joi iun. 8 , 2023
Lionel Messi (35 de ani) va juca în sezonul viitor la Inter Miami, echipa lui David Beckham din Major League Soccer. Oficial: Lionel Messi va juca în America, la Inter Miami. La doar o zi după ce transferul argentinianului de la PSG în Arabia Saudită, la Al Hilal Riad, a […]

Citește și: