Prințesa spaniolă, prima persoană regală care a murit din cauza coronavirusului


Principesa Maria Teresa din Bourbon-Parma a murit din cauza coronavirusului la vârsta de 86 de ani.

(CNN) – Prințesa Spaniei Maria Teresa din Bourbon-Parma a devenit prima persoană regală din lume care a murit din cauza coronavirusului, potrivit unei declarații a fratelui ei, prințul Sixto Enrique.

Prințesa, o verișoară îndepărtată al regelui Felipe al VI-a, avea 86 de ani și a murit joi la Paris, a spus fratele ei. Înmormântarea ei a avut loc vineri la Madrid.

Duminică, un număr de 2.606 de persoane din Franța au murit din cauza coronavirusului, a declarat directorul general al sănătății din Franța, Jérôme Salomon, marcând o creștere de 292 de decese în 24 de ore.

Franța a înregistrat duminică un total de 40.174 de cazuri confirmate de virus, potrivit site-ului web francez de sănătate publică, ceea ce ănseamnă că au cu 2.599 de cazuri mai multe decât sâmbătă, marcând o creștere de 6,9% – o creștere mai mică decât zilele trecute.

De asemenea, în ultimele zile, Spania a înregistrat o creștere procentuală mai mică a numărului de cazuri. Spania a înregistrat în total peste 80.000 de cazuri și 6.803 de decese, potrivit cifrelor de la Universitatea Johns Hopkins.

Familia regală britanică a fost, de asemenea, afectată de pandemia globală. Prințul Charles, prima linie pe tronul britanic, a fost declarat pozitiv cu virusul COVID19 pe 25 martie. Prințul Charles, în vârstă de 71 de ani, se află în prezent în auto-izolare.

Sursa: CNN

Glasul Ploieștean

Next Post

Un ofițer de poliție poartă o cască de coronavirus pentru a avertiza oamenii să rămână în case

lun mart. 30 , 2020
Întrucât India aplică o blocare la nivel național, datorită noii pandemii de coronavirus, un ofițer de poliție a găsit o modalitate creativă de a transmite mesajul. Rajesh Babu, inspector de poliție din sudul orașului Chennai, poartă o cască de coronavirus special construită în timp ce oprește vehicule și pietoni la […]

Citește și: