Protest autorizat, sâmbătă, pentru criza apei calde la Ploiești


Comisia de Avizare a Cererilor  de Organizare a Adunărilor Publice a avizat favorabil solicitarea de organizare a unui protest, sâmbătă, la Ploiești, împotriva crizei apei calde.

Furnizarea apei calde a fost sistată la 1 august la Ploiești, dată la care operatorul de termoficare a anunțat că va fi sistat acest serviciu pentru derularea unor lucrări de reparații.

Numai că de atunci lucrurile s-au precipitat, iar furnizarea apei calde nu a fost reluată, așa cum s-a spus inițial, la data de 1 septembrie.

Comisia de Avizare a cererilor de Organizare a Adunărilor Publice a avizat favorabil, vineri, solicitarea de organizare a unui protest, sâmbătă, în intervalul orar 17.00 – 18.30, privind sistarea apei calde în municipiul Ploiești.

Organizatorul protestului, Aurel Răileanu, a declarat pentru Observatorulph.ro că mitingul va avea loc pe aleile din fața Palatului Administrativ din Ploiești, iar la protest se estimează participarea a 50 – 100 de persoane.

Reamintim faptul că în luna august a mai fost organizat un protest la Ploiești, de către Uniunea Asociațiilor de Proprietari Prahova, împotriva sistării apei calde.

preluare: ObservatorulPH.ro

Glasul Ploieștean

Next Post

Municipiul Ploiești va fi Capitala Tineretului în 2024

Dum sept. 18 , 2022
Emotiile tinerilor ploiesteni implicati in acest proiect au luat sfarsit. Orasul nostru a fost desemnat castigator in competitia pentru obtinerea titului de capitala a tineretului. În cadrul Ceremoniei de Închidere a Summitului Tinerilor 7.0, organizat la Cluj-Napoca, a fost decernat titlul de Capitala Tineretului din România, ediția 2024, orașului Ploiești, ce […]

Citește și: