Un absolvent cu media 10 la SNSPA care nu a fost lăsat să intre la „dezbaterea” lui Iohannis aduce acuzații organizatorului!


Nu doar jurnaliștii care au participat la dezbaterea organizată de PNL au trecut printr-un proces de selectare total netransparent, ci și studenții. Aceștia au fost aleși de profesori sau de studenții reprezentanți.

Nu mi se pare normal că nu am fost lăsat să particip la eveniment. Eu am terminat anul trecut cu media 10. Ce alt criteriu ar fi trebuit să îndeplinesc ca să mi se dea voie să fiu prezent în sală?“, se întreabă Mădălin Enescu, studentul care a protestat aseară în fața Bibliotecii Centrale Universitare, unde a avut loc evenimentul organizat de staful de campanie al lui Klaus Iohannis.

Enescu este student în anul II la masterul de Analiză și Soluționarea Conflictelor din cadrul Facultățiii de Științe Politice, SNSPA, și ar fi vrut să fie una dintre cele 200 de persoane prezente în sală.

”Nimeni nu știe cum s-au făcut listele”

Studentul afirmă că procedura de selectare a studenților a fost total netransparentă, ceea ce este revoltător pentru o universitate care ar trebui să reprezinte un reper de moralitate într-o societate democratică.

S-au făcut niște liste în weekend. Nimeni nu știe cum s-au făcut listele. Din partea Facultății de Științe Politice au fost pe listă doar 10 persoane: opt profesori și doi studenți, care sunt reprezentanți în Consiliul și în Senatul Facultății.  Înțeleg că, între timp, au mai apărut alte persoane pe listă, dar nu știu cum.

Mădălin Enescu mai afirmă că însuși prorectorul SNSPA, Mihai Ghigiu, i-a spus că acesta a contactat reprezentanții facultăților în weekend pentru a-și selecta studenții și profesorii „merituoși“ să participe la eveniment.

Sursa: libertatea.ro

Mădălin Enescu a postat pe contul personal de Facebook, chiar în seara marii „dezbateri” un mesaj de nemulțumire și întrebarea retorică despre modalitatea de înscriere ca reprezentant SNSPA la „dezbatere”.

Am fost prezent pentru 2 ore în fața Bibliotecii Central Universitare la „dezbaterea” cu ușile închise promovată de Klaus Werner Iohannis și am aflat că la dezbatere au participat doar 85 de membri SNSPA. Nu se știe în acest moment cum au fost făcute selecțiile având în vedere că nu a fost prezentat în mod public o modalitate de a te înscrie ca reprezentat SNSPA la această „dezbatere”. În consecință voi cere un punct de vedere universității în acest sens.” – a precizat Mădălin Enescu pe contul personal de Facebook

Glasul Ploieștean

Next Post

Mesaj dur pentru Diaspora, după prezidenţiale: "Noi rămânem cu cei pe care i-aţi ales, să ne spălăm cu ei pe cap"

mie nov. 27 , 2019
Cristian Roşu, preşedintele Uniunii Naţionale a Organizaţiilor Persoanelor Afectate de HIV/SIDA, a lansat un mesaj dur la adresa Diasporei după alegerile prezidenţiale. „Fără a ofensa pe nimeni şi cu precizarea că am membri ai familiei şi prieteni în Diaspora, în următoarele rânduri având dreptul la o opinie personală, expun nemulţumirea […]

Citește și: