PSD a decis să doboare Guvernul Cîțu prin moțiune de cenzură. Negocieri cu AUR, independenții, UDMR și minoritățile naționale!


Marcel Ciolacu a anunţat că PSD a început negocierile cu parlamentarii Alianţei pentru Unirea Românilor (AUR) şi cu cei independenţi pentru a susţine o moţiune de cenzură împotriva Guvernului condus de Florin Cîţu.

Marcel Ciolacu, preşedintele PSD, şi-a manifestat speranţa că parlamentarii UDMR şi cei care reprezintă minorităţile naţionale nu vor continua să susţină actualul Executiv.

„Am început negocierile cu ceilalţi parlamentari în ceea ce priveşte susţinerea unei moţiuni de cenzură. Am început cu formaţiunea AUR şi cu parlamentarii independenţi. Nu cred că minorităţile naţionale vor mai susţine acest guvern mult. Nu ştiu nici UDMR cât o să mai stea să facă parte dintr-un asemenea guvern”, a afirmat Marcel Ciolacu, la TVR 1, conform G4Media.

Preşedintele PSD susţine că Guvernul Cîţu „nu este eficient” deoarece atât PNL şi USR PLUS sunt măcinate de dispute politice în interior.

„Ei au problema lor. Prioritar nu e să guverneze. În acest moment, Guvernul României nu e un monolit. Sunt trei guverne în interiorul Guvernului României. PNL are drumului lui şi au congresul lor şi atunci domnul Orban cu domnul Cîţu au bătălia lor. Ei nu ies nici cu reforme, cu nimic din ce au promis. Problema majoră sunt scaunele lor. La USR PLUS au aceeaşi problemă, au congres. Nu au timp de guvernare. Ei îşi văd de campaniile lor din interiorul partidului. Cum să funcţioneze un astfel de guvern?”, a menţionat Marcel Ciolacu.

Glasul Ploieștean

Next Post

Aniversarea a 103 de ani de la Unirea Basarabiei cu România

joi mart. 25 , 2021
Basarabia (așa cum fusese definită în cadrul administrației țariste în 1812 la Tratatul de la București) s-a constituit ca Republică Democrată Moldovenească la sfârșitul anului 1917, proclamându-și întâi autonomia în cadrul Republicii Ruse, apoi, după Revoluția din Octombrie, independența față de Rusia bolșevică și, după câteva luni, la 27 martie/9 aprilie 1918 unirea cu Regatul României, în cadrul căruia a constituit o […]

Citește și: