Un adolescent în vârstă de 13 ani din Ploiești a fost dat dispărut


Un adolescent în vârstă de 13 ani din Ploiești a dispărut fără urmă, duminică seară. Autoritățile au fost alertate de tatăl copilului.

„La data de 26 iunie a.c., în jurul orei 23:30, polițiștii din cadrul Secției nr.3 de Poliție Ploiești au fost sesizați de către un bărbat despre faptul că fiul său, numitul STOICA ALEXANDRU CĂTĂLIN, în vârstă de 13 ani, domiciliat în municipiul Ploiești, ar fi plecat de pe raza comunei Bărcănești în jurul orei 14:00, fără a mai ajunge până la ora sesizării la domiciliul său din municipiul Ploiești.

Semnalmente: constituție robustă, înălțime aproximativ 1,78 m, greutate aproximativ 83 de kg, ochi căprui, ten deschis, păr șaten, fără semene distinctive.

La momentul plecării purta un tricou alb, pantaloni tip blue-jeans, lungi și încălțăminte sport, gri.

Persoanele care pot oferi detalii despre persoana dispărută sunt rugate să apeleze numărul unic de urgență 112 sau cea mai apropiată unitate de poliție.”, spun reprezentanții IPJ Prahova.

Cine l-a văzut sau poate ajuta la găsirea adolescentului îl poate contacta și pe tatăl acestuia, la numărul de telefon 0784 113 007.

Glasul Ploieștean

Next Post

Eveniment istoric - cultural în Basarabia cu reprezentare din județul Prahova

sâm iul. 2 , 2022
În cadrul programului Mari Romaâni, la inițiativa Euroregiuni Siret-Prut-Nistru, a Consiliului Județean Prahova și a Consiliului Raional Glodeni, timp de 3 zile s-au desfășurat lucrări pregătitoare comemorării a 518 ani de la trecerea în neființă a marelui voievod Ștefan cel Mare și Sfânt, în localitatea Lipnic din Nordul Basarabiei, locul […]

Citește și: