UPDATE: Scandal de proporții pe tema donației unui aparat de testare COVID19 la Spitalul Municipal Câmpina


UPDATE

Senatorul Iulian Dumitrescu, și-a cerut scuze public pe o pagină de socializare pentru gafa Primăriei Câmpina.

Îmi cer scuze dacă, din comunicatul primăriei Câmpina, se înțelege că am contribuit la donația aparatului de testare care poate depista noul coronavirus. Meritul este al asociației non-profit “Dăruiește Aripi” și al sponsorilor acesteia.
Mulțumesc asociației non-profit “Dăruiește Aripi” și sponsorilor acesteia pentru donația făcută Spitalului Municipal Câmpina. Vreau să subliniez cât de importante sunt astfel de gesturi pe care le susțin și le încurajez fără rezerve.
” – a menționat Dumitrescu pe Facebook.

ȘTIRE INIȚIALĂ

Spitalul Municipal Câmpina, declarat spital suport pentru pacienții pozitivi cu noul COVID19,  a primit o donație din partea Asociației „Dăruiește Aripi” din Constanța un aparat de testare care poate depista virusul SARS-CoV-2 în doar 15 minute, se arată într-un comunicat al Primăriei Câmpina.

Tot în comunicatul Primăriei Câmpina, primarul PNL, Horia Tiseanu, mulțumește senatorului PNL, președintele PNL Prahova, Iulian Dumitrescu, pentru implicarea acestuia, menționând în comunicat că este cel „care a făcut posibilă donația”

Într-o postare pe o pagină de socializare, Alina Pătrăhău, fondatorul Asociației „Dăruiește Aripi” din Constanța, dezminte informațiile apărute în comunicatul Primăriei Câmpina, afirmând că nici nu îl cunoaște pe senatorul Iulian Dumitrescu.

Informare: nu îl cunoaștem pe domnul senator de Prahova, Iulian Dumitrescu, acesta neavând nicio contribuție in achiziționarea și donarea echipamentelor cu care am sprijinit Spitalul Municipal Câmpina, asa cum reiese din comunicatul trimis astăzi de Primăria Municipiului Câmpina.” – a precizat Alina Pătrăhău, fondator al Asociației „Dăruiește Aripi” Constanța.

Nu credem că mai are sens să comentăm prea mult pe marginea acestei situații extrem de neplăcute, situație în care oamenii politici își arogă merite pe care nu le au. Încercăm să înțelegem cum a fost posibil să se ajungă la așa ceva, la un asemenea gest incalificabil, pe care atât senatorul Iulian Dumitrescu, cât și primarul Horia Tiseanu ar trebui să-l explice și chiar să-și ceară scuze public față de asociația menționată.

În galeria foto, puteți citi comunicatul de presă emis de Primăria Câmpina, Informarea emisă de Asociația „Dăruiește Aripi” din Constanța, postările de pe Facebook ale Primăriei Câmpina, senatorului Iulian Dumitrescu, precum și fondatorului Asociației „Dăruiește Aripi” Constanța.

Glasul Ploieștean

Next Post

Consiliul Județean Prahova achiziționează 100 ansambluri modulare pentru colectarea selectivă a deșeurilor în Ploiești

vin mai 8 , 2020
Administrația județeană are în vedere îmbunătățirea calității serviciului de salubritate din Municipiul Ploiesti, iar în acest sens a demarat recent procedura de achiziție a 100 de ansambluri modulare pentru colectarea selectivă a deșeurilor. Valoarea investiției se ridică la suma de 1,26 milioane de lei, aceasta fiind finanțată din Fondul IID […]

Citește și: