VIDEO – Candidatul-surpriză la Primăria Ploiești din partea Partidului România în Acțiune – Simona Dolniceanu


Partidul România în Acțiune și-a prezentat astăzi candidatul la Primăria Ploiești la alegerile locale care vor avea loc, cel mai probabil, pe 9 iunie, odată cu cele europarlamentare. Este vorba de Simona Dolnciceanu, cea care ocupă în prezent funcția de Director Executiv al Serviciului Public Finanțe Locale Ploiești.

Eu știu care sunt problemele Ploieștiului. Vin cu o expertiză de peste 23 de ani în administrație, am arătat ce pot face ca șef de instituție. Pot din prima zi de mandat să mă apuc de treabă. Nu am nevoie să stau să învăț, nu am nevoie de ani pierduți în învățat de administrație, de management, pentru că chiar știu ce am de făcut” – a declarat Simona Dolniceanu la conferința de presă organizată de Partidul România în Acțiune.

Glasul Ploieștean

Next Post

Explozie neurmată de incendiu într-un salon de la Spitalul Movila din Ploiești

lun feb. 26 , 2024
La Spitalul Movila in Ploiești a avut loc în urmă cu puțin timp o explozie, neurmată de incendiu. UPDATE Victima era în comă în momentul producerii deflagrației, dependentă de oxigen, prezintă arsuri pe 16% din suprafața corporală și la nivelul căilor aeriene, va fi intubată și transportată la UPU Ploiești. […]

Citește și: