O societate de transport din Prahova a majorat ilegal tarifele. Patronul firmei pregătește sponsorizările pentru partid din buzunarele prahovenilor.


Societatea de transport persoane Chivăran SRL, care efectuează curse pe ruta Ploiești-Văleni-Măneciu și zonele adiacente, dar și pe traseul Ploiești-Fulga, a scumpit biletele, spre nemulțumirea navetiștilor.

Cum această societate este condusă de PNL-istul Gabriel Chivăran, se pare că apropierea alegerilor prezidențiale, dar și cele locale din iunie 2020, au avut un aport la decizia patronului de a majora tarifele, fără a mai urma pașii legali.

Consiliul Județean Prahova a cerut firmei să-și fundamenteze măsura, precizând că nu și-a dat acordul pentru scumpiri.

Reprezentanții Consiliului județean Prahova susțin că scumpirea biletelor de călătorie trebuia aprobată înainte, iar acest lucru nu s-a întâmplat. ”Am notificat firma de transport respectivă să-și fundamenteze economic decizia de majorare a tarifelor”, au transmis reprezentanții CJ Prahova.

„Am notificat firma Chivăran să respecte tarifele aprobate prin HCJ 40/2014. Tariful este ilegal, firma va fi trasă la răspundere.” a declarat Bogdan Toader, președintele CJ Prahova.

Glasul Ploieștean

Next Post

Adrian Năstase provoacă CUTREMUR în PSD: soluția de compromis pentru evitarea DEZASTRULUI total

lun sept. 9 , 2019
Fostul lider al PSD și premier, Adrian Năstase, susține că este din ce în ce mai evident că PSD nu poate câștiga alegerile prezidențiale, de aceea liderii partidului ar trebui să se concentreze pe alegerile locale și parlamentare din 2020. Năstase atrage atenția că imediat după pierderea prezidențialelor am putea […]

Citește și: