O nouă shaormerie face furori gurmanzilor din Ploiești


Piri – Piri, un nou restaurant de tip Fast – Food cu o locație super modernă și produse premium s-a inaugurat în Ploiești, în centru, în preajma parcului Nichita Stănescu, „vis-a-vis de partide” – așa cum ploieștenii cunosc această zonă.

Aici puteţi savura „tradiționala” shaorma cu pui dar și shaorma cu porc sau vită care au o aromă unică datorită sosurilor și salatelor folosite,  burgeri, crispy, kebap, gyros grecesc, noodles, șnițel crocant, cartofi prăjiți, pizza, pui la rotisor, mici, cărnați, coaste de porc, gulaș dar și băuturi răcoritoare.

Locația dispune de un spațiu utilat modern și un bar de servire a preparatelor atent gătite. Pentru a ajunge în topul preferințelor ploieștenilor a fost ales un spațiu generos pentru servirea produselor gătite de personalul prietenos, lipiile, pizza și pâinea fiind gătite în cuptorul propriu.

Deși conceptul de fast food desemnează o mâncare pregătită rapid, deseori prin procedee abuzive și ingrediente nesănătoase, la Piri – Piri nu se folosesc adaosuri chimice sau alimente procesate. Totul este preparat cu multă grijă și respect pentru clienți iar atenția pentru igienă se transmite în cel mai înalt nivel de sterilitate, alimentele fiind ținute înainte de a fi gătite într-o cameră frigorifică de mari dimensiuni.

„Nu o să spunem despre produsele noastre nici că sunt cele mai bune, nici că sunt cel mai bine pregătite, însă vom spune cu bună-credință că la Piri – Piri clientul este întotdeauna în centrul atenției. Clientul este pe primul loc, așa că totul este gândit spre beneficiul cumpărătorului înfometat. S-a pus accentul foarte mult pe calitatea superioară a mâncărurilor, dotarea profesională a bucătăriei interne, branding, dar și pe confortul clientului în locație.” – a declarat, în exclusivitate pentru glasulploiestean.ro, unul dintre asociați.

Galerie Foto

Glasul Ploieștean

Next Post

Cum ne comportam vizavi de CORONAVIRUS COVID-19

lun feb. 24 , 2020
-Coronavirus nu se transmite prin aer, se transmite prin contactul la nivelul suprafețelor, prin picăturile de tuse ajunse pe față, gura, nas, ochi. Dacă cineva tușește și sar picăruri pe butoanele unui lift, sau pe un scaun, ori pe o masă, cine va atinge acea suprafață cu mâna și apoi […]

Citește și: