Simona Albu, administrator public al Ploieștiului, va fi secretar executiv la PSD Ploiești


Senatorul PSD de Prahova și totodată președinte al Organizației PSD Ploiești, Laura Moagher, a anunțat că Simona Albu, actualul administrator public al municipiului Ploiești, va fi secretar executiv al PSD Ploiești.

Anunțul a venit la scurt timp după ce primarul Ploieștiului, Andrei Volosevici, a declarat că va candida pentru un nou mandat din partea Partidului Social-Democrat.

Bine ai venit în echipa câștigătoare, Simona! De astăzi, doamna Administrator Public al Ploieștiului va fi secretarul executiv al organizației PSD Ploiești.

Datorită valorii aduse de experiența ei în administrație, alături de colegii cu experiență care formează marea familie PSD, ne va ajuta să realizăm obiectivele ce ni le-am propus pentru ploieșteni.

Consolidăm echipa PSD Ploiești cu specialiști și buni profesioniști pentru a fi cu adevărat echipa câștigătoare pentru ploieșteni!” este mesajul publicat de Laura Moagher pe pagina sa de Facebook.

Glasul Ploieștean

Next Post

Prețuri NESIMȚITE pe litoralul românesc. Cât costă un șezlong și cât costă un loc pentru cearșaf

vin iun. 23 , 2023
Sezonul a pornit pe litoralul românesc, iar bătaia de joc este în floare. Oamenii se plâng de sumele uriașe pe care trebuie să le scoată din buzunar pe mâncare, cazare, șezlonguri. Se pare că și într-o stațiune mai modestă, cum este cea din Eforie Nord, lucrurile au luat-o razna. Un […]

Citește și: