”Lupii Galbeni” au făcut spectacol în Bănie. Universitatea Craiova – Petrolul 1-3


Petrolul a făcut spectacol în Bănie și a învins-o cu scorul de 3-1 pe Universitatea Craiova, în etapa cu numărul 13 din SuperLiga României.

Universitatea Craiova – Petrolul 1-3. ”Lupii Galbeni” s-au distrat în Bănie

”Lupii Galbeni” au început mai bine partida și Musi puteau marca în minutul 4. Oltenii au dat replica în minutul 7, la o lovitură liberă executată de Mitriță. Raul Silva a trimis periculos cu capul câteva minute mai târziu.

Mitriță a mai irosit o ocazie în minutul 24, iar Doua a avut și el o ratare importantă în minutul 40.

Markovic a șutat de la marginea careului în prelungiri, însă mingea a trimis puțin pe lângă poartă.

După pauză, ploieștenii au deschis scorul în minutul 57, prin Musi, care apărut foarte bine la o centrare a lui Dumitriu. Prahovenii au irosit o șansă imensă în minutul 69, când Meijers a scăpat singur spre poartă.

Grozav a dublat avantajul Petrolului în minutul 70, cu o execuție superbă, dar Kurtic a redus din diferență în minutul 74, când a transformat penalty-ul obținut de Crețu.

Totuși, ploieștenii au închis tabela în prelungiri, prin Huja.

Universitatea Craiova – Petrolul 1-3

sursa foto: Facebook Dragoș Machițescu

Glasul Ploieștean

Next Post

Final interzis cardiacilor la Ploiești. Petrolul - FCSB 2 - 2

Dum oct. 29 , 2023
Petrolul a renăscut, cumva, din propria-i cenușă și a terminat neînvinsă partida cu FCSB, după ce, la un moment dat, avea un deficit de două goluri. Golurile lui Jair (76) și Grozav (90+6) au anulat reușitele lui Dokovic (3) și Băluță (52), într-un meci marcat și de câteva controverse în […]

Citește și: