Filmul „Ocolul pământului în 80 de zile” a fost lansat. Utilizarea Palatului Culturii din Ploiești în noua ecranizare a romanului scris de Jules Verne


Data lansării În jurul lumii în 80 de zile: distribuție, trailer și ultimele știri. David Tennant conduce distribuția în adaptarea BBC One a romanului clasic de aventuri.

Este timpul să vă reconfigurați programul de vizionare și să vă entuziasmați de viitorul serial al BBC Around the World in 80 Days, care a avut premiera imediat după Crăciun.

Adaptat după binecunoscuta carte cu același nume a lui Jules Verne, BBC One, în opt părți, este scrisă de Ashley Pharoah, de la Life on Mars, printre alții, și îl joacă pe David Tennant (Good Omens) în rolul principal al gentlemanului englez devenit aventurier Phileas Fogg.

În plus, deja Around the World in 80 Days a fost reînnoit pentru un al doilea sezon și îi vor vedea pe Fogg și echipa sa să facă față unei alte provocări periculoase pentru a se aventura în întreaga lume, cu distribuția principală așteptată să revină.

Fanii vor fi, de asemenea, încântați să audă că legendarul compozitor Hans Zimmer și Christian Lundberg au compus coloana sonoră. Zimmer, cunoscut pentru franciza Regele Leu și Pirații din Caraibe, printre multe alte proiecte, a declarat: „A fost o mare onoare să contribui la aducerea la viață a legendarei povești Jules Verne cu o echipă atât de uimitoare.

„În acest timp, când lumea stătea pe loc și nimeni nu putea călători, a fost palpitant să experimentez minunile lumii prin Phileas Fogg. Sunt încântat că toată lumea să o vadă și să fie inspirată.”

Odată ce prima privire asupra serialului viitor a fost deja dezvăluită, noi imagini exclusive ale serialului sunt dezvăluite pe RadioTimes.com și o secvență epică a titlurilor fiind lansată, data lansării este acum confirmată.

Iată tot ce trebuie să știi despre Înconjurul lumii în 80 de zile.

Data lansării „În jurul lumii în 80 de zile”

Around the World in 80 Days a avut premiera pe BBC One, de Boxing Day, 26 decembrie 2021 și pe Masterpiece pentru PBS din SUA pe 2 ianuarie 2022.

„Ceasul ticăie”, a spus echipa de producție.

„Alăturați-vă lui Phileas Fogg (David Tennant), Passepartout (Ibrahim Koma) și Abigail Fix (Leonie Benesch) în călătoria lor în jurul lumii în 80 de zile.”

Primele două episoade ale serialului din opt părți au primit premiera mondială în seara de deschidere a festivalului Canneseries & MIPCOM, duminică, 10 octombrie 2021. Filmările în jurul lumii în 80 de zile s-au încheiat oficial în martie 2021, la aproape exact un an după ce filmările au fost oprite din cauza pandemiei de coronavirus.

Producătorii noii ecranizări a celebrului roman al lui Jules Verne „Ocolul pământului în 80 de zile” au ales locaţii din Bucureşti şi Ploieşti pentru a reconstrui atmosfera din secolul al XIX-lea de la Londra, Paris, Liverpool sau New York.

Cea mai inteligentă mişcare a fost utilizarea Palatului Culturii din Ploieşti, „un oraş la nord de Bucureşti care s-a îmbogăţit prin producţia de petrol în secolul al XIX-lea şi care are clădiri monumentale care dovedesc acest lucru”, mai notează editorii revistei. Clădirea apare de două ori în serial, jucând rolul a două locaţii diferite: în episodul 1, Palatul Culturii din Ploieşti găzduieşte scena sosirii lui Fogg la Paris, şi apoi în episodul 8, reprezintă Grand Central Station din New York.

Glasul Ploieștean

Next Post

Prețul barilului de petrol crește vertiginos: Omicron duce în cap economiile lumii

mie ian. 12 , 2022
Preţul petrolului Brent a urcat marţi la peste 83 de dolari pe baril, susţinut de oferta limitată şi de aşteptările că creşterea numărului de cazuri de coronavirus şi răspândirea variantei Omicron nu vor deturna redresarea cererii globale, transmite Reuters. Lipsa capacităţii de producţie în unele ţări a făcut ca suplimentarea […]

Citește și: