Comitetul pentru Situații de Urgență Prahova cere operatorului furnizarea apei calde la Ploiești


Comitetul Județean pentru Situații de Urgență Prahova a adoptat astăzi o hotărâre privind criza apei calde din Ploiești.

Astfel, potrivit Articolului 1 din hotărâre, ”Se solicită operatorului Termoficare Prahova S.A. să asigure continuitatea serviciului de utilitate publică  privind furnizarea agentului termic către populația Municipiului Ploiești”.

Articolul 2 stabilește ca ISU Prahova să comunice prezenta hotărâre operatorului Termoficare Prahova.

Decizia a fost votată în unanimitate de membrii CJSU Prahova.

Interesant este faptul că într-un comunicat al Consiliului Județean Prahova, președintele instituției, Iulian Dumitrescu, ceruse declararea stării de urgență pentru a putea prelua lucrările de reparație la cazanul de la CET Brazi pentru reluarea cât mai rapidă a furnizării apei calde în Ploiești.

Hotărârea CJSU Prahova adoptată astăzi prevede doar un mesaj pentru operatorul Termoficare Prahova, căruia i-a fost reziliat contractul din 2 august, să reia furnizarea apei calde.

FOTO Document CJSU Prahova

sursa: observatorulph.ro

Glasul Ploieștean

Next Post

Începe construcția primului lot din autostrada Ploiești – Buzău

joi aug. 11 , 2022
Ministrul Transporturilor, Sorin Grindeanu, a anunțat începerea lucrărilor la primul lot al autostrăzii Ploiești – Buzău pe data de 22 august. Contractul are o valoare de 1,46 de miliarde de lei (fără TVA) și este finanțat prin PNRR. ”Din 22 august începe construcția pe Lotul 1 ! CNAIR a dat […]

Citește și: