Tragedie la Therme Bucureşti! Un băiat de 17 ani s-a înecat la centrul termal


Scene şocante la Therme Bucureşti! Un adolescent de 17 ani s-a înecat la centrul termal de recreere din Baloteşti, judeţul Ilfov.

Tragedie la Therme Bucureşti! Băiatul nu a putut fi salvat, în pofida eforturilor depuse de echipajul medical pentru a-l resuscita. Salvatorii au fost nevoiţi să declare decesul.

Alarma s-a dat, sâmbătă seara, în jurul orei 19:48. Angajaţii centrului termal din Baloteşti au alertat Poliţia despre faptul că un bărbat s-a înecat.

La fața locului s-au deplasat imediat polițiștii orașului Otopeni pentru efectuarea de activități din competență, în cauză fiind identificată victima, respectiv un adolescent, în vârstă de 17 ani, care era împreună cu unchiul său la respectivul centru de recreere.

După moartea băiatului, a fost anunţat Serviciul de Medicină Legală Ilfov. Cercetările sunt continuate de către poliţiştii Serviciului de Investigaţii Criminale Ilfov pentru stabilirea cu certitudine situaţiei de fapt şi de drept şi luarea măsurilor legale care se impun.

Nu este prima oară când au loc astfel de incidente la Therme Bucureşti. În martie 2016, o fetiţă de şapte ani a ajuns în comă la spital, după ce s-a înecat la centrul termal de recreere.

Glasul Ploieștean

Next Post

Doi urşi au vrut să intre într-un hotel din Sinaia. Imagini terifiante: „Nu sunteți în siguranță și nici copiii voștri”

sâm feb. 12 , 2022
Doi urşi au fost filmaţi în timp ce se plimbă nestingheriţi, ziua în amiaza mare, în staţiunea Sinaia. La un moment dat, animalele sălbatice au ajuns la intrarea unui hotel. O turistă aflată pe Valea Prahovei a filmat doi urşi care se plimbă pe stradă, în staţiunea Sinaia. Imaginile, surprinse […]

Citește și: