Traian Băsescu: „Dacian Cioloş nu are timp să gândească. Lucrează pe mandat dat de Macron”


Traian Băsescu spune că Dacian Cioloş este doar un executant de mandat al preşedintelui Franţei Emmanuel Macron şi nu are dreptul să gândească singur, susţinând că Macron, dacă nu a reuşit cu reformele în Franţa, nu va reuşi nici la nivelul UE.

Mă enervează ce a făcut Macron, iar el, noi îl vedem pe Cioloş ca exponent, e un executant al mandatelor date de Macron. Realitatea este că, spre deosebitede ultimele 3 cicluri electorale la nivel european, azi PPE plus socialiştii nu mai au majoritate, deci nu mai pot trece prin votul Parlamentului o comisie. Şi atunci trebuie să iei un al treilea, acestea era Partidul lui Macron, această mişcare pentru Europa, reînnoirea Europei.

Nu o să reînnoiască Macron pentru ca nu este în stare să o reînnoiască Franţa. Reformele acute de care are nevoie Franţa nu a reuşit la el acasă şi vine prin Cioloş să reformeze UE. Sper să nu fie reformată după viziunea lui„, a declarat Traian Băsescu, la România TV.

Să nu credeţi ca are dreptul să şi gândească când îl are şef pe Macron. Cioloş lucrează pe mandat dat de Macron. Cioloş este executant de mandat„, a mai spus Băsescu.

Fostul preşedinte, actual europarlamentar, Băsescu a mai observat că numirile de la nivelul UE nu au nicio legătură cu unitatea despre care vorbeau liderii europeni la Sibiu.

Glasul Ploieștean

Next Post

HARTA salariilor din România: Diferenţe uriaşe de la un judeţ la altul

joi iul. 11 , 2019
București, cu un salariu mediu net lunar de 3.684 de lei și Cluj, cu 3.115 lei, conduc topul celor mai bine plătite județe din țară, iar Vrancea este singurul județ unde salariul mediu este sub 2.000 de lei, adică 1.999 lei, arată un studiu privind piața muncii în 2018 realizat […]

Citește și: