Explozie neurmată de incendiu într-un salon de la Spitalul Movila din Ploiești


La Spitalul Movila in Ploiești a avut loc în urmă cu puțin timp o explozie, neurmată de incendiu.

UPDATE

Victima era în comă în momentul producerii deflagrației, dependentă de oxigen, prezintă arsuri pe 16% din suprafața corporală și la nivelul căilor aeriene, va fi intubată și transportată la UPU Ploiești.

ȘTIRE INIȚIALĂ

O pacientă de sex feminin, aproximativ 80 ani, a suferit arsuri. Este singura victimă, este conștientă, cu arsuri pe aproximativ 50% din suprafața corporală.

La fața locului s-au deplasat un echipaj de terapie intensivă mobilă al Ambulanței Prahova. De asemenea, s-au deplasat și 3 autospeciale de stingere, o ambulanță SMURD și o autospecială de primă intervenție și comandă.

Împrejurările producerii deflagrației vor fi stabilite ulterior, la acest moment nefiind cunoscute cu exactitate – au transmis cei de la ISU Prahova

Glasul Ploieștean

Next Post

Florin Călinescu şi-a anunţat candidatura la Preşedinţie. Vrea republică prezidenţială şi vot obligatoriu: „Fac referendum!”

mar feb. 27 , 2024
Florin Călinescu (67 de ani) a declarat că vrea să candideze la Președinție în acest an, din partea unui partid nou. Omul de televiziune a precizat că va anunța numele partidului peste circa două săptămâni. Florin Călinescu şi-a anunţat candidatura la Preşedinţie. Anunţul vine după ce actorul a afirmat, zilele […]

Citește și: