Corespondentul Antena 3 la Constanța, Alexandra Ghețea, are nevoie URGENT de sânge!


Corespondentul Antena 3 la Constanța, Alexandra Ghețea, care a suferit un grav accident rutier și se află internată la Spitalul Județean Constanța, are nevoie urgent de sânge și fiecare dintre noi o putem ajuta, indiferent din ce zonă a țării suntem.

Colegii săi din Antena 3 fac apel la toți oamenii care vor să o ajute să meargă la centrele de transfuzii pentru a dona sânge.

”Un om minunat, colega mea, Alexandra Ghețea, corespondent Antena 3 CNN la Constanța, are nevoie de ajutorul nostru, al tuturor! Are nevoie URGENT de SÂNGE. Vă rog să o ajutăm să treacă peste aceasta situație medicală delicată, dacă puteți! DONAȚI SÂNGE pentru ea! Puteți face asta la oricare Centru de Transfuzii din țară, nu contează ce grupă de sânge aveți! Alexandra are grupa A2 RH pozitiv, dar puteți dona indiferent de grupa de sânge pe care o aveți. Rugămintea este să specificați că sângele este pentru ALEXANDRA GHEȚEA, internată la Spitalul Județean Constanța. Dumnezeu să vă întoarcă înzecit binele pe care-l faceți unui OM ca VOI!”, este apelul făcut de Ela Caramalâu, fost corespondent al Antenei 3 în județul Prahova, acum la Antena 3 CNN Central.

Glasul Ploieștean

Next Post

S-a deschis primul tronson din Autostrada A1 Sibiu – Pitești. A fost finalizat înainte de termen!

vin dec. 16 , 2022
Primul tronson al autostrăzii A1 Sibiu – Pitești, circa 13 km de la Sibiu la Boița, va fi deschis circulației rutiere cu aproape patru luni înaintea termenului contractual de finalizare. Tronsonul a fost dat circulației joi după formalitățile de recepție. De menționat că acest tronson a fost construit de firma […]

Citește și: