Dotarea Spitalului Județean de Urgență Ploiești cu aparatură medicală performantă continuă!


Presedintele Consiliului Judetean Prahova, Bogdan Toader (PSD) a anuntat, astazi, ca trei dintre Sectiile Spitalului Judetean au primit aparatura noua si performanta, continuandu-se, astfel, procesul de modernizare a celui mai mare spital din Prahova.

Toader este primul presedinte al Consiliului Judetean care si-a asumat un proiect amplu de dezvoltare a sistemului medical prahovean, prin investitii majore si o preocupare constanta fata de calitatea serviciilor oferite pacientilor.

„Dotarea Spitalului Județean de Urgență Ploiești cu aparatură medicală performantă continuă!

Săptămâna aceasta, la Spitalul Județean de Urgență Ploiești, au fost livrate 3 stații cu 2 injectomate și 2 infusomate. Acestea au fost repartizate pe secțiile ATI Cardiologie, Nefrologie și Interne II ale Spitalului Județean de Urgență Ploiești, fiind achiziționate cu fondurile alocate de Ministerul Sănătății, sub conducerea Sorinei Pintea.

Sistemul Injectomat + Infusomat poate fi utilizat de asistentul medical la recomandarea medicului atât în tratamentul adulților, cât și al copiilor, principalii beneficiari fiind bolnavii cardiaci, diabetici sau antiaritmici. Principalul beneficiu al acestui sistem este faptul că se folosește pentru administrarea unei concentrații constante a unui medicament atunci când este necesară administrarea continuă a acestuia.

Pe toată perioada mandatului meu, sănătatea prahovenilor rămâne principala mea prioritate și voi continua finanțarea achiziției de echipamente și noi dotări pentru spitalele aflate în administrarea Consiliului Județean Prahova.”, a precizat seful CJ Prahova, Bogdan Toader.

Glasul Ploieștean

Next Post

Andrei Caramitru (USR) o face “analfabetă funcțional” pe Monica Anisie, Ministrul Educației

mie dec. 4 , 2019
Se pare ca si cel mai vocal lider al USR-ului e oripilat de declaratia nefericita a actualului Ministru al Educatiei, Monica Anisie (PNL), precum reiese dintr-o postare de pe facebook a acestuia. Liderul PLUS Dacian Ciolos a declarat si el:”Seninătatea doamnei ministru ne dă fiori.” Intrebarea noastra este: Daca Ministrul […]

Citește și: