Românii pot vizita Turcia doar cu buletinul – Recep Tayyip Erdoğan a semnat decretul


Președintele turc Recep Tayyip Erdoğan a semnat decretul prin care românii vor putea merge în Turcia doar pe baza buletinului, fără viză.

Decretul semnat de liderul de la Ankara a fost deja publicat în Monitorul Oficial turc și apare în contextul în care premierul Marcel Ciolacu efectuează o vizită de lucru în Turcia fix în aceste zile.

Decretul prezidențial este acum în vigoare. Decretul prevede: „Cetăţenilor români care deţin o carte naţională de identitate li se acordă scutire de viză pentru călătoriile lor turistice şi tranzitul către Turcia cu o şedere de maximum 90 de zile în orice perioadă de 180 de zile, conform articolului 18 din Legea nr. 6458 privind străinii. și protecție internațională.

Glasul Ploieștean

Next Post

La ce secție de votare votez la alegerile din 9 iunie?

lun iun. 3 , 2024
Pe 9 iunie, se votează primarul pentru fiecare oraș sau comună, consilierii locali, președintele consiliului județean și consilierii județeni, dar și europarlamentarii care ne vor reprezenta la Parlamentul European, iar informațiile privind secțiile de votare sunt pe registrulelectoral.ro. La ce secție votezi primarul la alegerile locale? Secțiile de votare sunt […]

Citește și: