VIDEO – Situația reală de la Spitalul Județean de Urgență Ploiești


Având în vedere starea tensionată care a apărut în ultimele zile la Spitalul Județean de Urgență Ploiești, Președintele Consiliului Județean Prahova, Bogdan Toader, a participat astăzi la o discuție de clarificare a situațiilor existente în această unitate medicală, atât cu conducerea spitalului, cât și cu reprezentanți ai corpului medical.

În urma acestei ședințe, a reieșit că, din cauza unor deficiențe în comunicare s-a ajuns la unele nemulțumiri în rândul cadrelor medicale, care, astăzi, s-au soldat cu demisia directorului medical al Spitalului Județean de Urgență Ploiești, Roxana Stanciu,  atribuțiile fiind preluate de doctorul Sebastian Toma.

Pe de altă parte, s-a concluzionat că trebuie realizat un circuit foarte clar al cazurilor pacienților internați în această unitate medicală, Direcția de Sănătate Publică urmând să avizeze un plan în acest sens.

Pentru a înlătura orice temere în privința echipamentelor de protecție destinate personalului medical, s-a realizat un clip video în care este prezentată situația stocurilor existente în Spitalul Județean pentru principalele produse, precum și cantitățile care vor urma să intre în perioada imediat următoare în dotarea unității medicale.

.

„Încă o dată, vă asigur că facem tot ce ne stă în putință pentru a asigura protecția necesară personalului medical și prahovenilor, că există deschiderea de a colabora cu toti factorii implicați pentru a trece cu bine peste această perioadă, cât mai repede posibil!

Întotdeauna am respectat munca medicilor de la Spitalul Județean de Urgență Ploiești și, astăzi, mai mult ca oricând, le mulțumesc pentru că își fac datoria și sunt eroii zilelor noastre! Ei sunt speranța și, împreună, vom reuși să învingem în această luptă!” – a precizat președintele Consiliului Județean Prahova, Bogdan Toader.

Glasul Ploieștean

Next Post

Prințesa spaniolă, prima persoană regală care a murit din cauza coronavirusului

lun mart. 30 , 2020
Principesa Maria Teresa din Bourbon-Parma a murit din cauza coronavirusului la vârsta de 86 de ani. (CNN) – Prințesa Spaniei Maria Teresa din Bourbon-Parma a devenit prima persoană regală din lume care a murit din cauza coronavirusului, potrivit unei declarații a fratelui ei, prințul Sixto Enrique. Prințesa, o verișoară îndepărtată […]

Citește și: