VIDEO: Un autoturism a luat foc în cartierul Enăchiță Văcărescu


Update

Potrivit ISU Prahova, o mașină a ars în proporție de  80%, aseară, pe str. Dr. Carol Davila din Ploiești, incendiul izbucnind, cel mai probabil, în urma unui scurtcircuit electric.

Un alt autoturism parcat a fost afectat de foc la nivelul caroseriei. Vopseaua s-a umflat din cauza temperaturii ridicate.

A treia mașină care a suferit avarii este una electrică, la care au fost afectate elementele din plastic.

O autospecială de stingere, un de descarcerare și o ambulanță SMURD au fost mobilizate la locul evenimentului care, din fericire, nu a făcut victime.

Știre inițială

În această seară un autoturism a luat foc în mers pe Str. Dr. Carol Davila din cartierul Enăchiță Văcărescu.

La fata locului s-au deplasat mai multe echipaje de intervenție ale Pompierilor militari, SMURD, Ambulanță și Poliție.

Din fericire șoferul, un tânăr de până în 30 de ani, se afla singur în mașină si a apucat să iasă înainte de a fi rănit, nu înainte de a-și recupera si câteva obiecte personale din mașină.

Din primele informații, se pare că incendiul a izbucnit de la instalația electrică a mașinii.

Au mai fost avariate de flăcări alte două mașini parcate.

Vom reveni cu detalii.

 

Glasul Ploieștean

Next Post

Farul Constanța este noua campioană României! Echipa lui Hagi se impune în fața FCSB-ului, scor 3-2, după ce a fost condusă cu 2-0

Dum mai 21 , 2023
Farul Constanța este noua campioană a României în sezonul 2022-2023, după ce a câștigat un meci crucial cu FCSB, principala contra-candidată la titlu.  FCSB a început în forță și a deschis scorul în minutul 8 prin Șut, iar Compagno a dublat avantajul 9 minute mai târziu. Farul a atacat în […]

Citește și: