Viorica Dăncilă a făcut anunțul! Care este prima schimbare de amploare în PSD după Congres


Liderul PSD Viorica Dăncilă a declarat duminică, la Antena 3, că în partid va avea loc o schimbare istorică: analiza alegerilor se va face la firul ierbii și noua gardă din PSD va începe un mega-turneu în filialele județene.

Dăncilă a zis că urmează ca noii lideri ai PSD sa mearga în fiecare filială PSD să facă analiza alegerilor europarlamentare, unde partidul și-a înjumătățit scorul electoral față de alegerile din 2016. Până acum, analiza alegerilor la PSD se făcea la sediul central al partidului și în CEX.

„Trebuie sa mergem in judete sa vorbim cu oamenii pentru ca daca facem analiza la Bucuresti vorbim noi cu noi. Ideile trebuie sa vina de jos in sus, de la cetateni. Sa vedem unde am gresit si greselile sa nu le repetam”, a zis Dancila.

Seful PSD a indicat ca de rezultatul la prezidentiale va depinde si ce face PSD anul viitor la locale si parlamentare.

„Noua echipa este speranta pe care si-o pun membrii de partid sa revenim la scorul bun”, a zis ea.

La analiza din judete vor participa Viorica Dancila, Eugen Teodorovici (presedinte executiv) si Mihai Fifor (secretar general).

Glasul Ploieștean

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Propunere PSD: Elevii care nu lipsesc de la ore să primească zece lei pe zi

joi iul. 11 , 2019
Strategul economic al PSD, Cristian Socol, a anunțat, duminică seara, pe contul său de Facebook că statul ar putea plăti vouchere de 10 lei pentru fiecare zi pe care un elev o petrece la școală. „Plata se va face la începutul lunii următoare. În anul şcolar 2019-2020, voucherele vor fi acordate […]

Citește și: