Acces limitat în Cimitirul Mihai Bravu în noaptea de Înviere


Societatea care administrează cimitirele din municipiul Ploiești, Servicii de Gospodărire Urbană Ploiești S.R.L., a emis un comunicat de presă prin care solicită conducătorilor de autoturisme să nu intre în incinta Cimitirului Mihai Bravu cu autoturismele pentru a ajunge la biserică în noaptea de Înviere, pentru evitărea incidentelor, ținându-se cont de experiența anilor trecuți.

„În vederea evitării incidentelor în incinta cimitirului Mihai Bravu, în perioada Sărbătorilor Pascale – cu precădere în noaptea Învierii, societatea noastră face apel la înțelegere din partea conducătorilor de autoturisme, în sensul deplasării, fără acestea din urmă, la biserica din incinta cimitirului.

Solicităm acest lucru, în baza experienței anilor anteriori, având în vedere numărul mare de cetățeni prezenți, în această perioadă, la cimitirul menționat mai sus.

În același timp, rugăm cetățenii să respecte indicațiile personalului societății, care se ocupă cu asigurarea pazei în incinta tuturor cimitirelor pentru asigurarea accesului, în mod civilizat, pe aleile acestora.”

Glasul Ploieștean

Next Post

Dan Rădulescu, fost membru USR, s-a înscris în AUR

mie apr. 21 , 2021
Dan Rădulescu, fost membru USR și fost deputat în mandatul 2016 – 2020, s-a înscris în Alianța pentru Unirea Românilor (AUR). Fostul deputat Dan Rădulescu a anunțat, marți, că s-a înscris în AUR și nu a ratat ocazia de a critica actuala clasă politică. „Timp de trei decenii, punctele cardinale […]

Citește și: