Dan Rădulescu, fost membru USR, s-a înscris în AUR


Dan Rădulescu, fost membru USR și fost deputat în mandatul 2016 – 2020, s-a înscris în Alianța pentru Unirea Românilor (AUR).

Fostul deputat Dan Rădulescu a anunțat, marți, că s-a înscris în AUR și nu a ratat ocazia de a critica actuala clasă politică.

„Timp de trei decenii, punctele cardinale din busola strâmbă a politicii românești au indicat orice altceva decât interesul cetățeanului. Acum, la mai puțin de jumătate de an de la alegerile parlamentare, aceiași politicieni vetuști și-au dat arama pe față într-o complicitate transpartinică, ce are drept numitor comun furtul banului public sub orice formă, de la angajările aiuristice, la contractele cu statul și fraudarea fondurilor europene. Sunt hotărât să merg mai departe și să continui munca pe care am început-o acum patru ani în încercarea de a schimba clasa politică românească! Am acceptat invitația celor doi președinți George Simion și Claudiu Târziu și le mulțumesc pentru încrederea acordată! Începând de astăzi, în calitate de coordonator județean de politici publice, voi ajuta la dezvoltarea și profesionalizarea partidului AUR, asigurându-mă că, în 2024, Alianța pentru Unirea Românilor va fi opțiunea de vot pentru cei mai mulți dintre noi!”, a anunțat Dan Rădulescu pe Facebook.

Anunțul cu privire la înscrierea fostului membru USR în AUR a fost confirmată și de Alianța pentru Unirea Românilor (AUR).

Dan Rădulescu a câștigat un mandat de deputat în 2016, pe listele USR. La finele anului 2019 au apărut primele tensiuni între fostul parlamentar și filiala județeană, iar câteva luni mai târziu Rădulescu anunța că nu mai face parte din formațiunea politică.

sursa: observatorulph.ro

Glasul Ploieștean

Next Post

Fostul subprefect al județului Prahova, Maria-Mihaela Duță a fost numită în funcția de director executiv al Agenției pentru Protecția Mediului Prahova.

mie apr. 21 , 2021
Numirea s-a făcut în baza unei decizii emise de Florin – George Gârbacea, Președinte al Agenției Naționale pentru Protecția Mediului – ANPM. ”Doamna Maria – Mihaela Duță a fost numită în funcția de director executiv al APM Prahova prin decizie emisă de către domnul dr. ing. Florin – George Gârbacea […]

Citește și: