Accident lângă trecerea de pietoni din fața școlii generale profesor Nicolae Simache


Update – Comunicatul IJP Prahova:

Ploiești, Strada Malu Roșu, accident rutier, implicate trei autoturisme.

Din primele date de la fața locului a reieșit faptul că, un bărbat în vârstă de 28 de ani, în timp ce conducea un autoturism pe strada Malu Roșu, la un moment dat ar fi oprit să acorde prioritate unui alt autoturism ce ieșea de pe strada Zimbrului, moment în care ar fi fost acroșat din spate de un alt autoturism, condus de un bărbat în vârstă de 51 de ani.

În urma impactului, autoturismul condus de bărbatul de 28 de ani a fost proiectat în autoturismul ce ieșea de pe strada Zimbrului, al cărui conducător auto nu a oprit la locul accidentului.

În urma evenimentului rutier, conducătorul auto de 28 de ani a fost condus la spital pentru îngrijiri medicale de specialitate.

În urma testării cu aparatul etilotest, în cazul conducătorului auto de 51 de ani, aparatul etilotest a indicat o valoare de 0.84 mg/l alcool pur în aerul expirat, fiind condus la o unitate medicală pentru prelevarea de mostre biologice de sânge.

În cauză, se efectuează verificări în vederea identificării și depistării celui de-al treilea conducător auto.

Traficul este dirijat de către polițiștii rutieri.

Polițiștii continuă cercetările pentru stabilirea tuturor cauzelor și împrejurărilor în care s-a produs accidentul rutier.

Articol inițial:

Accident lângă trecerea de pietoni din fața școlii generale profesor Nicolae Simache de pe strada Malu Roșu din Ploiești.

În urmă cu puțin timp, pe strada Malu Roșu din Ploiești, chiar în apropierea trecerii de pietoni din fața școlii generale profesor Nicolae Simache, a avut loc un accident în care au fost implicate trei mașini, două marca Opel și una marca Skoda.

Din primele informații unul dintre conducătorii auto ce se afla la volanul unui autoturismul marca Opel de culoare aurie, nu ar fi păstrat distanța regulamentară și nici nu ar fi respectat limita de viteză din proximitatea trecerii de pietoni și a tamponat mașina din fața acestuia, tot marca Opel, de culoare albă, aceasta ricoșând în autovehiculul marca skoda ce acorda prioritate pietonilor aflați în mișcare pe trecerea de pietoni.

După impact, conducătorul autoturismului marca opel de culoare aurie s-a deplasat pe strada Zimbrului, intrând pe interzis, încercând să fugă de la locul accidentului.

În momentul în care a început să iasă fum de sub capota autoturismului, acesta a parcat într-una din parcările din spatele blocurilor.

La sosirea echipajelor de poliție, acesta a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind pozitiv, conducătorul vinovat de producerea accidentului recunoscând că a consumat băuturi alcoolice.

Dintre cei trei conducători auto, doar cel al autoturismului skoda a fost transportat la spital, acesta acuzând dureri de ceafă și coloană.

Menționăm că la fața locului au fost prezente ehipaje ale Poliției, Ambulanța și o mașină specifică de descarcerare a Pompierilor.

Vom reveni cu detalii.

Glasul Ploieștean

Next Post

Accident rutier pe DN1 - intersecția spre Florești. Circulația rutieră oprită pe sensul de mers spre Ploiești mai bine de o oră

Dum sept. 17 , 2023
Sâmbătă noapte, în jurul orei 23:00, Inspectoratul pentru Situații de Urgență Prahova, a fost solicitat prin apel la 112 sa intervină pentru asigurarea măsurilor specifice de prevenire și stingere a incendiilor în cazul producerii unui accident rutier în comuna Floresti, pe DN1 (intersecția către Floresti). La locul indicat s-au deplasat […]

Citește și: