Actorul George Frîncu va candida la Consiliul Local Ploiești din partea Partidului România în Acțiune


Actorul George Liviu Frîncu va candida, la alegerile din 2024, la Consiliul Local Ploiești, pe listele Partidului România în Acțiune.

Președintele Partidului România în Acțiune, Mihai Apostolache, a anunțat alți trei candidați, de data aceasta pentru funcția de primar, în localitățile Mizil, Puchenii Mari și Teișani.

Președintele Partidului Prahova în Acțiune, Mihai Apostolache, a organizat, marți, o conferință de presă care a vizat inclusiv prezentarea de noi candidați din Prahova.

Pe lista celor care s-au alăturat echipei Partidului România în Acțiune se numără și actorul Teatrului „Toma Caragiul” din Ploiești, George Liviu Frîncu.

Absolvent al Universității de Artă Teatrală și Cinematografie „I.L.Caragiale”Bucuresti, sectia Actorie, șef Secție Teatrul de Revistă Majestic Ploiești – Teatrul „Toma Caragiu”, actorul George Liviu Frîncu va candida, la alegerile locale din 2024, la Consiliul Local din partea Partidului România în Acțiune.

Glasul Ploieștean

Next Post

Alegeri 2024 / Doru Marian este candidatul Partidului Patrioților la Primăria Ploiești (P)

mie mart. 20 , 2024
Organizația Partidului Patrioților și-a desemnat candidatul pentru funcția de primar al Ploieștiului. Doru Marian, președintele organizației Ploiești al Partidului Patrioților a fost desemnat de conducerea partidului candidat pentru funcția de primar al Municipiului Ploiești. Doru Marian are 50 ani și 2copii, este fost lucrător în cadrul Ministerului Afacerilor Interne, a activat […]

Citește și: