Alegeri 2024 / Doru Marian este candidatul Partidului Patrioților la Primăria Ploiești (P)


Organizația Partidului Patrioților și-a desemnat candidatul pentru funcția de primar al Ploieștiului.

Doru Marian, președintele organizației Ploiești al Partidului Patrioților a fost desemnat de conducerea partidului candidat pentru funcția de primar al Municipiului Ploiești.

Doru Marian are 50 ani și 2copii, este fost lucrător în cadrul Ministerului Afacerilor Interne, a activat în cadrul IPJ Prahova la Serviciul Pentru Acțiuni Speciale.

În perioada 2002-2003 a participat la misiunea internațională în provincia Kosovo sub egida ONU, iar în prezent este pensionar.

Fost sportiv performanță la judo începând cu anul 1984 a participat la majoritatea concursurilor naționale și internaționale, clasându-se aproape întodeauna în primi 5 sportivi și deține centura neagră 1DAN.

A participat la conscursurile Naționale și Internaționale ale MAI și Veterani, în perioada 1995 – 2022 la concursurile Naționale ale MAI s-a clasat în primi 3 sportivi, în anul 2013 a fost locul 5 la Europenele de la Paris veterani, în 2019 la Los Angeles a ocupat locul 3 la Campionatul Mondial al polițiștilor și pompierilor, iar în prezent este arbitru Național specialitate Judo.

A absolvit Facultatea de Drept în anul 2008 la Universitatea Biotera București și este fost lider sindical al polițiștilor SIDEPOL Prahova.

Ce își propune Marian Doru pentru Ploiești:

  • Prioritatea nr.1 va fi accesarea fondurilor europene în toate domeniile pentru a aduce schimbri orașului la standarde europene;
  • Educația tinerelor generații pentru un viitor luminos;
  • Sportul sănătos si accesibil;
  • Sănătatea tuturor locuitorilor;
  • Dezvoltarea urbană echilibrată si sustenabilă în timp;
  • Transportul în comun modernizat;
  • Modernizarea infrastructurii;
  • Integrarea comunitatii în viața administrativă;

Glasul Ploieștean

Next Post

PNL Prahova a anunțat candidații pentru Consiliul Județean Prahova și pentru Primăria Ploiești

mie mart. 20 , 2024
Colegiul Director Judeţean al PNL Prahova a decis ca Iulian Dumitrescu să fie propunerea către conducerea națională ca și candidat pentru funcția de președinte al Consiliului Județean Prahova. Același for l-a propus pe Bogdan Nica drept candidat la Primăria Ploiești. PNL Prahova anunţă, miercuri seară, printr-un comunicat de presă, că […]

Citește și: