Administratorul unei societăți private din Ploiești oferă salariaților prime substanțiale de Crăciun. Cei mai devotați primesc mai mulți bani sau excursii în străinătate


Administratorul unei societăți private din Ploiești oferă salariaților prime substanțiale de Crăciun, iar cei mai devotați primesc mai mulți bani sau excursii în străinătate.

Administratorul societății comerciale Remar Global Glass S.R.L. din Ploiești, societate producătoare de geam termoizolant (termopan) și servicii de prelucrare și fasonare a sticlei, oferă tuturor salariaților prime de Crăciun în cuantum de 500 lei net.

În plus, pentru salariații care s-au evidențiat, administratorul a făcut un top, iar dintre aceștia, un salariat a primit o excursie la Roma, în Italia, un salariat a primit o excursie la Paris, în Franța, iar alți 3 salariați vor primi câte 1000 de euro.

Doresc, pe această cale, să transmit cele mai frumoase gânduri tuturor partenerilor și colaboratorilor, iar în mod special mulțumesc echipei Remar Global Glass pentru tot efortul depus în acest an! Consider că fără echipă nu poți face performanță în afaceri, iar echipa condusă de mine, la cât timp petrecem împreună, este a doua mea familie. Crăciun Fericit și La mulți ani!” – a transmis Adrian Vuță Nistoroiu, administratorul S.C. Remar Global Glass S.R.L.

 

Glasul Ploieștean

Next Post

21 ianuarie, data primului joc oficial din 2023!

vin dec. 23 , 2022
Liga Profesionistă de Fotbal a comunicat programul etapei cu numărul 22 din Superliga, prima de după încheierea vacanței de iarnă. Astfel, echipa noastră va reveni pe teren, într-un meci oficial, sâmbătă, 21 ianuarie, de la ora 17.00, atunci când o va întâlni, în deplasare, pe CS Mioveni. Iată programul complet […]

Citește și: