Eva’s Cake House din Ploiești, cofetăria care chiar îndulcește pe oricine cu produse 100% naturale


Cofetăria Eva’s Cake House din Ploiești, situată pe str. Gheorghe Grigore Cantacuzino, nr.222, dovedește în fiecare zi că atunci când faci lucruri cu pasiune, suflet, responsabilitate și perseverență, ele ies foarte bine.

Cofetăria Eva’s Cake House produce artizanal în laboratorul propriu prăjituri, torturi, cozonaci, candy bar-uri și multe alte dulciuri minunate, având în ofertă prăjituri consacrate de foarte mulți ani pe piață, dar și compoziții proprii din gama mousse-urilor de ciocolată, cu texturi și gusturi deja apreciate de clienții fideli.

Într-o discuiție cu administratorul Eva’s Cake House, domnul Marian Stoica, acesta ne-a mărturisit că totul a plecat de la ideea de a oferi doar produse de calitate foarte bună. Atunci a hotărât ca ingredientele folosite să fie exclusiv naturale și atent selecționate. Tocmai de aceea, produsele sunt preparate cu ouă proaspete, unt, făină, ciocolată de bună calitate și frișcă naturală.

Echipa Eva’s Cake House este condusă de Pastry Chef Alexandra Stoica care coordonează cofetari și patiseri cu experiență ce lucrează cu atenție, răbdare și dedicație, punând totodată foarte mare accent pe tot ceea ce ține de curățenie.

Pe lângă calitatea produselor, cofetăria Eva’s Cake House pune mare accent pe personalizarea comenzilor, pe apropierea și cunoașterea clienților, a dorințelor și preferințelor acestora, fiind conștienți de faptul că în această piață competitivă și complexă, produsele artizanale au un loc aparte, iar cererea pentru acestea crește de la an la an.

Suntem o companie relativ nouă pe piață, 100% ploieșteană, lucrând în slujba clientului din anul 2019 și putem spune că tratăm cu mare atenție pe fiecare client în parte. Suntem disponibili, oferim suport, suntem deschiși și onești în relațiile cu ceilalți, suntem corecți și ne respectăm promisiunile. În tot ce facem avem o abordare bazată pe profesionalism, suntem atenți la calitate și performanță pentru că ne dorim să progresăm constant.” – a precizat Marian Stoica, administratorul Eva’s Cake House.

Cofetăria Eva’s Cake House execută platouri, torturi, candy bar-uri pentru diverse evenimente, iar „pofticioșii” o găsesc pe strada Gheorghe Grigore Cantacuzino (fosta 23 August) – nr.222, în spatele spălătoriei auto self-service Elephant Car Wash, vis-a-vis de Mega Image Cantacuzino.

Pentru mai multe detalii accesați site-ul cofetăriei www.evacakehouse.ro

Glasul Ploieștean

Next Post

Lupii Galbeni obțin toate cele 3 puncte la Voluntari. FC Voluntari – FC Petrolul 0-1

Dum oct. 30 , 2022
Într-o perioadă în care sita clasamentului începe, ușor-ușor, să cearnă, „lupii” au obținut trei puncte imense în deplasarea de la Voluntari. O victorie la limită, 1-0, venită cu golul marcat de către Gicu Grozav și care ne duce, cel puțin până luni, pe locul șase în ierarhia Superligii! Revanșa e […]

Citește și: