Ceasul din centrul Ploieștiului a intrat în reparații


Unde își dau întâlnire oamenii în Ploiești? La ceas, în centru, desigur.

Încă de când a fost plantat în fața Casei Albe (Consiliul Județean Prahova și Prefectura) acest ceas, înainte de revoluția din 1989, ploieștenii au decis că este cel mai potrivit loc pentru a se întâlni, indiferent de motiv, indiferent de anotimp.

Din sursele noastre, până anul acesta nu a existat un contract de mentenanță pentru acest ceas, iar acum se pare că Regia Autonomă de Servicii Publice (RASP Ploiești) a încheiat un astfel de contract.

În primă fază se vor schimba becurile care afișează ora, data și temperatura, cele cu incandescență fiind înlocuite cu unele led cu lumină albă, iar ulterior va fi schimbat și geamul de protecție, mătuit de vreme și condițiile meteo.

Pentru cei foarte tineri ceasul din centru a facut senzație și a umplut de mândrie inimile ploieștenilor, căci era pentru prima dată când în oraș apărea, mare și luminos, un ceas cu afisaj electronic.

Vis-a-vis se observă hotelul Central, unul dintre cele mai frumoase, mai vechi și mai elegante hoteluri din Ploiești.

Glasul Ploieștean

Next Post

Alegeri locale parțiale/ Bogdan Davidescu a recâștigat încrederea alegătorilor și a redevenit primarul comunei Şotrile

lun iun. 28 , 2021
Alegătorii comunei Șotrile au decis, duminică 27.06.2021, că Bogdan Davidescu merită fotoliul de primar al comunei. Alegerile locale parțiale s-au desfășurat fără incidente, iar clasamentul este urmatorul: Bogdan Davidescu, independent – locul 1 – 844 voturi Gabriel Broşteanu (PNL) – locul 2 – 702 voturi Iulian Preda (PMP) – locul […]

Citește și: