Alertă în Ploiești: Bagaj suspect într-o bancă din mall-ul din centrul Ploieștiului. Toate persoanele prezente în mall au fost evacuate


Miercuri la prânz, polițiștii din Ploiești intervin într-o unitate bancară după ce au fost informați că există un bagaj suspect în interiorul clădirii.

Potrivit IPJ Prahova, polițiștii din cadrul Secției nr.1 de Poliție Ploiești au fost sesizați de reprezentanții unei unități bancare din centrul municipiului Ploiești despre faptul că în incinta băncii se afla abandonat un bagaj suspect.

UPDATE ora 13.15: În urma verificărilor efectuate, s-a constatat faptul că bagajul este gol.

În continuare, polițiștii fac cercetări pentru depistarea proprietarului bagajului și pentru luarea măsurilor legale în consecință.

Știrea inițială

O echipă operativă formată din polițiști din cadrul Serviciului pentru Acțiuni Speciale și echipaje din cadrul Biroului Rutier asigură perimetrul de siguranță în zonă.

La fața locului se află și specialiști ai Serviciului Român de Informații.

Toate persoanele din incinta mall-ului în care se află banca au fost evacuate.

La ora transmiterii știrii, se fac verificări în vederea stabilirii conținutului bagajului suspect.

IPJ Prahova a remis un comunicat pe care îl redăm integral:

„Astăzi, în jurul orei 12.00, polițiștii din cadrul Secției nr.1 de Poliție Ploiești au fost sesizați de către reprezentanții unei unități bancare (pe surse BCR) din centrul municipiului Ploiești despre faptul că în incintă se afla abandonat un bagaj suspect.

În baza sesizării s-a format o echipă operativă complexă formată din polițiști din cadrul Serviciului pentru Acțiuni Speciale și echipaje din cadrul Biroului Rutier, asigurand un perimetru de siguranță în zonă. La fața locului se află și specialiști ai Serviciului Român de Informații. La acest moment, toate persoanele din incinta societății au fost evacuate.

În cauză, se efectuează verificări în vederea stabilirii conținutului bagajului suspect.”

Glasul Ploieștean

Next Post

Parcul Regele Mihai I al României din Ploiești, s-ar putea transforma într-o zonă de agrement cu bărcuțe și hidrobiciclete

lun apr. 24 , 2023
Parcul Regele Mihai I al României din Ploiești, Sala Sporturilor cum îl cunosc ploieștenii, s-ar putea transforma într-o zonă de agrement cu bărcuțe și hidrobiciclete. Prin intermediul unui comunicat de presă, reprezentanții SGU Ploiești lansează un apel către cetățenii municipiului care au ocazia să-și exprime părerea în ceea ce privește […]

Citește și: