Amenințare cu bombă în centrul Ploieștiului. Bulevardul Republicii este blocat


“În această seară, în jurul orei 20:15, polițiștii din cadrul Poliției municipiului Ploiești au fost sesizați de către un bărbat despre faptul că urmează să explodeze o bombă la un local din municipiu.

În baza sesizării s-a format echipă operativă care s-a deplasat la fața locului, evacuând persoanele aflate în incinta localului și asigurând zona.

Conform procedurilor specifice în astfel de situații, au fost efectuate verificări,  fără ca aspectele sesizate să se confirme.

La acest moment, se fac verificări în vederea depistării apelantului, care a fost identificat și luării măsurilor legale ce se impun”, a anunțat Poliția Prahova.

Amenințarea a fost făcută de un bărbat. Acesta a anunțat poliția că este o bombă în localul Irish Cafe, potrivit unor surse.

Zona centrală a Ploieștiului este blocată, după o amenințare cu bombă, duminică seară, la ora 20.45. 

Mai multe echipaje ale structurilor abilitate sunt prezente la fața locului și fac verificări.

Știre în curs de actualizare

Sursa: ziarulincomod.ro

Glasul Ploieștean

Next Post

24 ianuarie: Unirea Principatelor Române

lun ian. 24 , 2022
La 24 ianuarie 1859 a avut loc Unirea Principatelor Române, adică a vechilor state Moldova și Țara Românească, această unire fiind strâns legată de personalitatea lui Alexandru Ioan Cuza și alegerea sa ca domnitor al ambelor principate românești. Unirea a fost posibilă datorită deciziilor adoptate în Tratatul de Pace de […]

Citește și: