Incendiu în cartierul Enăchiță Văcărescu la o ghenă de gunoi: Exista pericolul ca focul să cuprindă mașinile parcate în zonă!


În urmă cu puțin timp (n.r. ora 18:15), pompierii ploieșteni au intervenit pentru stingerea unui incendiu izbucnit la o ghenă de gunoi din spatele magazinului Profi din cartierul Enăchiță Văcărescu.

La fața locului s-a deplasat un echipaj al Inspectoratul pentru Situații de Urgență Șerban Cantacuzino Ploiești, dar și un echipaj al secției 3 de Poliție.

Din fericire focul nu s-a extins la mașinile parcate în preajma spațiului destinat gunoiului, prin urmare nu sunt pagube materiale.

Societatea Rosal, care se ocupă în municipiul Ploiești de colectarea gunoiului, va trebui însa să schimbe pubelele din plastic care, în urma incendiului, s-au topit, acestea nemaiputând fi folosite.

Glasul Ploieștean

Next Post

Cristian Ghinea, acuzat de HĂRȚUIRE SEXUALĂ: "M-a îmbătat și a început să mă atingă. Am martori"

lun aug. 26 , 2019
Cristian Ghinea, ajuns europarlamentar din partea USR, este acuzat de o colegă de partid, că a hărțuit-o sexual la o petrecere. Mariana Rada a povestit că Ghinea a îmbătat-o și a profitat de ea, anunță România TV. Totul s-a petrecut în septembrie 2017. Ulterior, femeia a șters mesajul inițial și […]

Citește și: