AUR s-a pus pe ”treabă”: George Simion anunță suspendarea președintelui


Liderul AUR, George Simion, anunță că în cel mai scurt timp, va iniția în Parlament, procedura de suspendare din funcție a președintelui Klaus Iohannis.

Simion, consideră că Iohannis a încălcat Constituția prin faptul că nu va nominaliza un premier de la PSD, așa cum a remarcat și OSCE.

Noi nu suntem anti-europeni și nici anti-americani. Noi avem o viziune proprie, o viziune a Europei națiunilor. Am luat un scor atât de mare pentru că toate aceste partide stau drepți în fața lui Klaus Iohannis.

Ei așa cred că e un stat de drept. Poate avea dreptate Liviu Dragnea când spune că serviciile și-au trimis oameni în toate partide.

Într-o săptămână vom afla. Iohannis numește, din nou, guvernul lui, după ce a pierdut alegerile, a mințit că avem vaccinul, că vin miliardele de euro? Ne-au acuzat că suntem populiști, dar Iohannis nu e populist?

Eu nu înțeleg de ce PSD nu inițiază suspendarea președintelui. Mai stau o săptămână, două, și dacă nu o inițiază, o să o inițiem noi. Românii ne-au cerut suspendarea lui.
Nu am avut contracte cu statul. Ceea ce au găsit domnii de la servicii, după ce au săpat, este că mă duc la meciuri.”, a spus George Simion, la Antena 3.

Glasul Ploieștean

Next Post

Lista noilor parlamentari din județul Prahova

mie dec. 9 , 2020
  Glasul Ploieștean vă prezintă lista noilor parlamentari care au intrat în Parlament la alegerile din 6 decembrie 2020 și care vor reprezenta județul Prahova Iată lista nominală de deputați PARTIDUL SOCIAL DEMOCRAT – BOGDAN-ANDREI TOADER PARTIDUL SOCIAL DEMOCRAT – SIMONA-MAYA TEODOROIU PARTIDUL SOCIAL DEMOCRAT – GRAŢIELA-LEOCADIA GAVRILESCU PARTIDUL SOCIAL […]

Citește și: