Delir total! Nici nu au luat frâiele puterii, că PNL și USR se bat pe ciolan ca la ușa cortului! PNL Prahova desființează USR!


Fără un program de guvernare a țării și fără a veni măcar cu un mesaj încurajator pentru români, PNL și USR au refulat, împroașcându-se cu vorbe ca la ușa cortului, pe Facebook:

,,USR nu e departe de comportamentul PSD❗️

Nici n-au ajuns la putere, că deja se bat pe ea în partid!

Cossete Chichirău și Dan Barna au început să se certe ca la ușa cortului.

Nu e așa că sunt ”diferiți”?” este mesajul plătit de PNL Prahova, pe pagina oficială de Facebook.

Disputa din sânul USR, dintre Chichirău și Barna, arată că lupta pentru putere are multe tentacule, grupuri și tabere nehrănite!

Dovada clară a intențiilor deloc bune în ecuația celor două partide, este cu bătaie lungă în dezinteresul românilor, care nu se regăsesc în planurile lui Iohannis și ale lui Barna, decât ca pârghie de sprijin pentru atingerea scopurilor obscure ale impostorilor din PNL și USR.

Redăm mai jos integral tirul de acuze dintre simpatizanții PNL și cei ai USR, postate pe pagina PNL Prahova:

Glasul Ploieștean

Next Post

Meciul României cu Malta din preliminariile Euro 2020 în pericol să nu se poată juca la Ploiești din cauza Primăriei

joi aug. 29 , 2019
Federația Română de Fotbal a comunicat către UEFA pe ce stadioane va disputa naționala noastră următoarele două partide de pe teren propriu din preliminariile EURO 2020. Pe 5 septembrie, de la ora 21:45, tricolorii vor întâlni Spania la București, pe Arena Națională, pentru ca pe 8 septembrie, de la ora […]

Citește și: