Avertisment cu privire la Barna. „Să nu ziceți că nu v-am spus”


Dan Barna va fi candidatul USR la președinția României. Un personaj interesant, ușor exotic pentru societatea românească, venit din zona consultanței private, dar care face contracte cu statul, cu viziuni neo-marxiste/progresiste. Mascate însă cu abilitate. Un editorial de Dan Andronic.

Să nu ziceți că nu v-am spus, avertizează directorul EVZ Dan Andronic în privința lui Dan Barna.

„Evenimentul Zilei a susținut referendumul pro-familie. Am anunțat acest lucru public, așa cum USR și Dan Barna au reprezentat opoziția cea mai vehementă. Este dreptul lor să susțină ce punct de vedere vor, după cum fiecare dintre dvs. poate vedea viitorul copiilor într-un anumit fel.

Dar vreau să vă reamintesc pozițiile sale exprimate public într-o emisiune Mediafax. Ca să vedeți viitorul, potrivit viziunii USR și a candidatului său la președinția României.

Despre căsătoriile tip gay: „În Europa există state care au acest lucru reglementat, nu văd o problemă din acest punct de vedere. Am spus și la dezbaterea din Parlament privind modificarea Constituției pe aceasta temă, mi se pare că societatea românească nu este la momentul acesta acolo, nu e pregătită ca societate, dar vom ajunge cu siguranță, nu știu dacă în 10, 5 sau 2 sau 20 de ani”.

Despre căsătoriile între persoanele de același sex: „În momentul în care vom ajunge și o astfel de inițiativă ar ajunge în dezbaterea publică și ar rezulta lucrul acesta ca fiind o prioritate, nu aș vedea nicio problemă”.

Despre adoptarea copiilor de către cupluri formate din persoane de același sex: „La momentul acesta, din nou, societatea nu e acolo”.

Citind toate aceste luări de poziție se poate vedea cum cuvântul-cheie este : Deocamdată…

Știu, am mai auzit timpul acesta de argumentație. Nu suntem pregătiți, nu înțelegem viziunea progresistă, în general oamenii nu pricep pentru că sunt proști. De-aia au nevoie de lideri care să-i conducă spre viitor.

Ca istoric am mai văzut în România momente în care o pleiadă de intelectuali se chinuiau să construiască imaginea unui șef de stat cu calități excepționale, învestit cu misiunea istorică de a conduce destinul României spre un viitor luminos. Îl chema Nicolae Ceaușescu și avea soluții pentru orice! Aceeași strădanie o veți vedea începând de astăzi. Să nu ziceți că nu v-am spus…”, scrie Dan Andronic.

Sursa: evz.ro 

Glasul Ploieștean

Next Post

Dobre baga Ploiestiul în beznă! Electrica avertizează că opreşte curentul pentru iluminatul stradal, din cauza datoriilor Primăriei

lun iul. 15 , 2019
Societatea de distribuţie a energiei electrice avertizează că va opri alimentarea pentru sistemul de iluminat public din Ploieşti, din cauza datoriilor acumulate de administraţia locală. Potrivit unor surse, Primăria Ploieşti are restanţe de circa 650.000 de lei, în contextul în care bugetul alocat pentru 2019 se apropie de epuizare. În […]

Citește și: