Cimitirele din Ploiești supravegheate video. SGU Ploiești are contract și cu o firmă de intervenție rapidă


În cadrul demersurilor de modernizare a activității desfășurate în incinta cimitirelor, Servicii de Gospodărire Urbană Ploiești, societatea care administrează cimitirele din Ploiești, a achiziționat 105 camere de supraveghere video, de calitate superioară.

Acestea au fost amplasate în zonele cele mai sensibile din perimetrul fiecărui cimitir administrat, în scopul identificării, în timp util, a persoanelor care comit acte de vandalism și aplicării măsurilor corespunzătoare, în conformitate cu legislația și procedurile interne în vigoare.

Totodată, prin această achiziție, S.G.U. Ploiești vine în întâmpinarea solicitărilor concesionarilor, în ceea ce privește îmbunătățirea siguranței acestora în incinta cimitirelor și diminuarea numărului de activități ilicite săvârșite de persoane care nu sunt angajate în cadrul societății, prin supravegherea atentă a comportamentului acestora.

Costul achiziției se ridică la 133.000 lei (fără TVA) acesta incluzând atât camerele și materialele necesare montării și punerii în funcțiune a acestora cât și manopera, anunță Biroul Comunicare, Relatii Publice din cadrul Societății de Gospodărire Urbană Ploiești.

Camerele de supraveghere sunt monitorizate de o societate specializată în servicii de pază și oferă și servicii de intervenție rapidă.

Glasul Ploieștean

Next Post

LECȚIA DE ISTORIE - 19 ianuarie: Constituirea la București a Comitetului de Oblăduire

mie ian. 19 , 2022
La data de 19 ianuarie 1821 s-a constituit „Comitetul de oblăduire”, organism provizoriu ce era alcătuit din marii boieri pământeni și care avea menirea să asigure conducerea Țării Românești până la stabilirea succesorului fostului domnitor Alexandru Șuțu, ce decedase cu o zi înainte. Acest Comitet de Oblăduire îl va desemna […]

Citește și: