Cine este Elena Matei de la Chefi la cuțite 2021. Concurenta din echipa lui Sorin Bontea are șanse mari să câștige sezonul 9. „Îmi doresc să îi întrec pe bărbați!”


Elena Matei de la Chefi la cuțite a reușit să-i impresioneze pe jurații Cătălin Scărlătescu, Florin Dumitrescu și Sorin Bontea cu un desert inedit!

O tânără studentă din Ploiești le-a stins lumina chefilor cu un desert special. Elena Matei a venit la Chefi la cuțite pentru a demonstra că femeile pot deveni bucătari de renume și pot face spectacol în bucătărie.

Cine este Elena Matei de la Chefi la cuțite 2021

Elena Matei are doar 22 de ani și este îndrăgostită de bucătărie. Deși studiază la Universitatea Politehnică din București, tânăra reușește să își urmeze visul de a deveni unul dintre cei mai buni bucătari din România.

Studenta lucrează de la vârsta de 18 ani și în prezent este bucătar la un restaurant (cafenea de lux) din Ploiești. Elena Matei și-a descoperit pasiunea pentru gătit când a rămas singură în țară, pentru că mama ei a fost nevoită să plece în străinătate să muncească.

Drama Elenei Matei de la Chefi la cuțite

Tatăl concurentei a murit într-un accident de motocicletă când avea doar 15 ani. De atunci, Elena Matei a decis că vrea să devină un sprijin pentru familia ei și a ales să se angajeze.  „Tatăl meu nu mai este în viață, a murit acum șapte ani într-un accident de motocicletă. A fost un șoc total pentru mine, am ajuns la spital și nimeni nu voia să îmi spună ce s-a întâmplat. 

Eram doar cu bunica mea, fiindcă mama lucra în Austria. Nu știam ce să fac, să plâng, să nu plâng. Am ales să fiu tare pentru mama mea, pentru bunica mea. Am ales să fiu stâlpul familiei. Tatăl meu a fost cel mai bun prieten al meu”,  le-a povestit tânăra chefilor.

Elena Matei de la Chefi la cuțite: „Îmi doresc să îi întrec pe bărbați!”

Pentru a demonstra că femeile reprezintă concurență serioasă în bucătărie, Elena Marin a decis să le pregătească juraților un desert gustos, choux a la crème. Ea a declarat că vrea să arate bărbaților bucătari că femeile nu ar trebui subestimate și că pot face totul la fel de bine ca ei.

„Îmi doresc să îi întrec pe bărbați, adică să întrec ideea asta că femeile nu pot, că nu fac față. Cred că doar nu au întâlnit femeile care trebuie. Lucrez ca bucătar la un restaurant din Ploiești și îmi place să îi văd pe oameni mâncând fericiți din rețetele mele”, a dezvăluit Elena Matei.

Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu au fost cuceriți de preparatul Elenei Matei și i-au oferit trei cuțite, ce au trimis-o pe concurentă în etapa următoare.

Elena Matei poate câștiga sezonului 9 Chefi la cuțite

Elena Matei este o tânără curajoasă și dispusă să muncească mult pentru a-și îndeplini visul. Ea are experiență de bucătar, deși se află la început de drum. Acest aspect îi poate oferi un avantaj în competiție, pentru că este familiarizată cu presiunea dintr-o bucătărie.

De asemenea, faptul că este dezinvoltă și își dorește să învețe cât mai multe de la cei trei chefi o fac pe tânăra studentă să fie un candidat de temut la Chefi la cuțite. Toate aceste calități o pot ajuta să ajungă în Marea Finală a emisiunii și chiar să câștige marele premiu de 30.000 de euro.

Luni seară la proba finală din bootcamp Elena a reușit să-l improsioneze pe chef Sorin Bontea și a primit tunica furculițelor. În urma acestei etape, ploieșteanca noastră a răbufnit de fericire și a postat pe facebook următorul mesaj:

„Am luat tunicaaaa
Atâția ani m-am uitat la @chefilacutite și niciodată nu am avut curajul să merg. Anul asta s-a schimbat șmecheria.
Când am fost sunată pentru preselecții am avut două lucruri în minte: să ajung în echipe și să câștig!
Prima dorință a fost împlinită, am ajuns în echipă la chef Sorin (fix unde îmi doream) și sunt foarte fericităăăă.
Nu sunteți pregătiți pentru ce urmează, sezonul 9 este foarte diferit, dar și foarte greeeu.
S-a terminat cu caterinca, sau poate nu, ăsta e un stil de viață, dar asta mă ajută să lupt pentru visul meu și o să lupt până când o să ies din competiție.
A doua dorință o să vedem dacă se va împlini, o să câștig sau nu? Asta ține doar de mine și dacă vrei să vezi cum m-am descurcat, ne vedem pe Antena1 sau AntenaPlay.
 
 

Glasul Ploieștean

Next Post

Partidele intră în febra alegerilor, după moartea și condamnarea unor edili. 5 orașe și 28 de comune își vor alege primarii pe 20 iunie

joi mai 13 , 2021
Românii din 33 de localități vor merge la urne, duminică, pe 20 iunie, pentru a-și alege un nou primar. Un număr de 11 foști edili au murit, alții au fost condamnați, o parte și-au pierdut mandatul din cauza incompatibilității, unii și-au dat demisia. De asemenea, în zece localități alegerile au fost […]

Citește și: