Andrei Volosevici, primarul municipiului Ploiești, a cerut aplicarea unor măsuri disciplinare în cadrul CSM Ploieşti


Primarul municipiului Ploiești, Andrei Volosevici, a cerut aplicarea unor masuri disciplinare în cadrul CSM Ploieşti, în urma pierderii la masa verde a meciului de handbal în fata celor de la CSS 1 Constanța.

Handbal, Junioare 2: meciul cu CSS 1 Constanţa, pierdut „la masa verde” cu 10-0!

Programat astăzi, la ora 12:00, în Sala Sporturilor Olimpia, meciul dintre CSM Ploieşti şi CSŞ 1 Constanţa, contând pentru etapa a 6-a a Seriei C a campionatului de handbal junioare 2, nu s-a mai disputat, formaţia noastră pierzând întâlnirea cu scorul de 10-0, din cauza unei probleme organizatorice.

Concret, asistentul medical cu care clubul are contract de colaborare şi a fost desemnat să asigure asistenţa la meciul de astăzi s-a prezentat la sală fără a avea asupra sa legitimaţia de serviciu, care să-i ateste calificarea medicală. Asistentul a susţinut că motivul pentru care nu a putut prezenta legitimaţia este că o depusese pentru obţinerea vizei anuale, procedură care a durat mai mult timp decât anticipase.

Din păcate, asistentul şi-a făcut apariţia la joc la ora 12:02, astfel că oficialii CSM Ploieşti prezenţi la partidă nu au mai avut timp să facă demersuri pentru a găsi o soluţie în timp util, în contextul în care regulamentul Federaţiei Române de Handbal oferă 10 minute de la ora oficială de start pentru a se asigura asistenţa medicală necesară meciurilor de campionat.

Drept urmare, la ora 12:11, arbitrii gălăţeni Daniel Basso şi Florin Tofan au chemat echipele la centrul terenului şi au fluierat finalul partidei, pe care CSM Ploieşti o pierde cu 10-0, la care se adaugă penalizarea echipei cu scăderea a 1 punct în clasament. Meciul reprezenta derbiul Seriei C la nivelul junioarelor 2, CSM Ploieşti ocupând, înaintea acestei runde, locul 1 al clasamentului, cu un avans de 0.5 puncte faţă de CSŞ 1 Constanţa.

CSM Ploieşti va lua măsurile care se impun în acest caz, respectiv întreruperea contractului de colaborare cu asistentul în cauză şi demararea unei cercetări disciplinare privind modul în care coordonatorul structurii sportive, Cristian Nica, şi-a îndeplinit obligaţiile de serviciu.

Glasul Ploieștean

Next Post

Amenințare cu bombă în centrul Ploieștiului. Bulevardul Republicii este blocat

Dum ian. 23 , 2022
“În această seară, în jurul orei 20:15, polițiștii din cadrul Poliției municipiului Ploiești au fost sesizați de către un bărbat despre faptul că urmează să explodeze o bombă la un local din municipiu. În baza sesizării s-a format echipă operativă care s-a deplasat la fața locului, evacuând persoanele aflate în […]

Citește și: