Consiliul Județean Prahova a obținut finanțare europeană pentru reducerea birocrației


Consiliul Județean Prahova a obținut finanțare europeană pentru reducerea birocrației și a timpului petrecut de către prahoveni în fața ghișeelor instituțiilor publice.

Bogdan Toader, președintele Consiliului Județean Prahova a precizat pe pagina personală de facebook:

„Fiecare dintre noi trece, cel puțin o dată pe an, pe la ghișeul unei instituții publice, unde timpul de așteptare pentru obținerea unor documente crește exponențial cu numărul oamenilor de la rând, din fața ghișeelor.

În calitate de președinte al Consiliului Județean Prahova și în strânsă colaborare cu echipa autorității județene, am obținut finanțare europeană pentru reducerea la propriu a birocrației și a timpului petrecut de către prahoveni în fața ghișeelor instituției.

Astfel, am semnat, astazi, contractul de finanțare pentru începerea proiectului ,,Simplificare administrativă și optimizarea serviciilor pentru cetățeni în județul Prahova”, elaborat în cadrul Programului Operațional Capacitate Administrativă 2014-2020.

La finalizarea implementării acestui proiect, cetățenii vor avea parte de un acces mai simplu la documentele pe care le solicită din partea diferitelor direcții ale Consiliului Județean Prahova. Și modul de lucru al angajaților instituției se va îmbunătăți pentru că arhiva electronică cu care interacționează le va da posibilitatea să aibă acces rapid la documentele aflate în lucru.

În fotografii sunt alături doar de câțiva dintre membrii echipei de implementare a proiectului, colegii mei din cadrul Direcției pentru Proiecte cu Finanțare Externă, care se ocupă de obținerea finanțării și implementarea proiectelor pe fonduri europene în conformitate cu strategia noastră de dezvoltare a județului Prahova!

Vreau să știți și dumneavoastră ce oameni deosebiți pun suflet pentru dezvoltarea acestui județ. 

Felicitări întregii echipe și multă putere de muncă!”

Glasul Ploieștean

Next Post

În Prahova 97 km de drumuri județene intră în reabilitare săptămâna viitoare

joi iul. 11 , 2019
Consiliul Județean Prahova continuă programul de turnare covoare asfaltice pe drumuri județene, și în acest an, cu 97 de km. În ultimii 3 ani, s-au așternut îmbrăcăminți asfaltice, turnandu-se în medie 60 km/an. S-a tinut cont de starea de viabilitate a acestora, de importanța socială și economică a localităților pe […]

Citește și: