Cristian Tudor Popescu: „Susţinătorii USR sunt o grămadă de inși primitivi, grobieni, agresivi”


Jurnalistul Cristian Tudor Popescu a comentat primele rezultate ale alegerilor prezidenţiale spunând că PSD o să crească în opoziţie pentru că vor fi mai agresivi.

Întrebat cum se va schimba jocul politic în urma acestor rezultate, CTP a răspuns:

„PSD-ului acum o să îi crească acțiunile. Indiferent de ce se întâmplă în turul 2, vor fi mai agresivi în Opoziție, în vreme ce USR este silit de acest rezultat să renunțe la cășunismul ăla, la inflexilbilitatea aia de roboți. Toți vorbeau la fel, cu același discurs fixist cu care și-au speriat din electorat. Și eu am spus deschis că la europarlamentare am votat cu USR. După care, m-am uitat cu groază la acești reprezentanți care au fost în campania electorală pe ecrane, în frunte cu dl Barna. La acest fixism colectivist al lor”, a comentat jurnalistul.

A fost neplăcut surprins când a descoperit pe social media ce susţinători are USR

Și m-am uita la susținătorii de pe rețelele sociale ai USR-ului, o altă surpriză foarte neplăcută. Eu credeam că e vorba de oameni cu studii, intelectuali, civilizați. Așa suna partidul ăsta. Ei bine, nu. Sunt o grămadă de inși primitivi, grobieni, agresivi, care sunt susținătorii USR.

Sursa: evz.ro

Glasul Ploieștean

Next Post

PSD insistă pentru o dezbatere între Dăncilă și Iohannis, PNL refuză

mar nov. 12 , 2019
PSD a solicitat PNL organizarea, de comun acord, a cel puţin două dezbateri între Viorica Dăncilă şi Klaus Iohannis, înaintea turului al doilea al alegerilor prezidenţiale din 24 noiembrie. Solicitarea a fost transmisă prin intermediul unei scrisori adresate şefului de campanie al liberalilor, Dan Motreanu, de către Lia Olguţa Vasilescu, […]

Citește și: