SURSE: Primarul Ploieștiului și directorul Poliției Locale au fost amenințați cu bătaia. Directorul Adrian Vaida ar fi fugit


Adrian Dobre, primarul municipiului Ploiești, a fost înjurat și amenințat cu bătaia, informează surse Actualitatea Prahoveană. De față se afla și o echipă a Poliției Locale Ploiești, coordonată de însuși directorul instituției, Adrian Vaida. Alături de primar se mai afla și unul dintre consilierii săi personali. Incidentul a avut loc pe strada Lupeni, din Ploiești, în timpul unui control tematic legat de modul în care se colectează gunoiul.

Sursele Actualitatea Prahoveană informează că Dobre ar fi fost nemulțumit la vederea unor saci de gunoi depozitați pe trotuar, în fața locuinței unui ploieștean. Primarul a ridicat gunoiul și l-ar fi aruncat, înapoi, peste gardul cetățeanului, care a ieșit din curte înjurând. În acel moment, directorul Poliției Locale, îmbrăcat în uniformă, a făcut o piruetă și s-a îndepărtat rapid de primarul Ploieștiului. Rămas singur, Dobre s-a prezentat și i-a reproșat cetățeanului modul în care a depozitat, pe trotuar, gunoiul. Ploieșteanul nervos a continuat să îl înjure și, printre amenințări cu bătaia, i-a reproșat primarului modul în care se efectuează serviciul de salubritate în oraș și că regretă faptul că l-ar fi votat în cadrul ultimelor alegeri locale. Așteptăm un punct de vedere din partea Poliției Locale Ploiești, din care să reiasă dacă a fost efectuat un raport asupra incidentului și ce măsuri s-au luat.

Totodată, ne putem întreba, retoric, ce poate păți un cetățean simplu care trăiește o experiență similară, având în vedere că însuși șeful unei instituții care trebuie să vegheze asupra siguranței cetățeanului și a respectării bunelor moravuri în spațiul public nu e în stare să asigure securitatea propriului șef – respectiv edilul municipiului Ploiești.

Sursa: Actualitatea Prahoveană

Glasul Ploieștean

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Consiliul Județean Prahova a obținut finanțare europeană pentru reducerea birocrației

joi iul. 11 , 2019
Consiliul Județean Prahova a obținut finanțare europeană pentru reducerea birocrației și a timpului petrecut de către prahoveni în fața ghișeelor instituțiilor publice. Bogdan Toader, președintele Consiliului Județean Prahova a precizat pe pagina personală de facebook: „Fiecare dintre noi trece, cel puțin o dată pe an, pe la ghișeul unei instituții […]

Citește și: