Destine Holidays deschide un nou punct de lucru, al 13-lea din țară, în municipiul Brașov (P)


Destine Holidays, parte a Destine Holding SA, anunță intrarea pe un nou segment de piață prin introducerea unui concept inedit pe piața turistică din România, și anume serviciul de broker de vacanțe.

Companiile membre Destine Holding au înregistrat o cifră de afaceri de 130 milioane de euro în 2021, deservind un număr de aproximativ 1 milion de clienți.

Din cadrul Grupului Destine Holding mai fac parte Destine Broker de Asigurare Reasigurare, Destine Leasing IFN, DestineImobiliare și Destine Broker de Asigurare și Reasigurare Republica Moldova.

Preluând viziunea Destine Holding SA, Destine Holidays duce mai departe această viziune deafacere cu oameni și pentru oameni ale căror obiective se vor realiza mai bine împreună decât separat.

Începând cu data de 06 mai 2022, Destine Holidays deschide un nou punct de lucru, în Brașov, aducând astfel conceptul de hypermarket de turism și în acest oraș.

Totodată, Destine Holidays anunță și organizarea unui concurs. Astfel, clienții care vor rezerva un pachet turistic în agenție, în săptămâna premergatoare deschiderii (02.05 06.05.2022) vor primi un voucher de reducere în valoare de 50 de euro și se vor înscrie automat în tombola cu premii.

De asemenea, în cursa pentru tombolă pot intra și persoanele care vor cumpăra un pachet turistic în agenția din Brasov în perioada 07.05.2022 – 31.05.2022.

Norocosul câștigător va beneficia de un sejur de două persoane în Antalya, la un hotel de cinci stele, all inclusive.

Pentru cei interesați de serviciile DESTINE HOLIDAYS Brașov, agenția poate fi vizitată pe Strada Camil Petrescu, numarul 3B, zona Promenada Coresi, Brașov, E-mail: brasov@destine-holidays.ro

Telefon agenția Destine HOLIDAYS Brașov: 0727.390.667; 0790.642.786

www.destine-holidays.ro

Glasul Ploieștean

Next Post

FC Petrolul – Concordia Chiajna/La 90 de minute distanță de Liga 1!

lun mai 9 , 2022
În 2016 am pornit de la zero. Primele trepte, pe drumul spre elita fotbalului românesc, le-am urcat firesc și rapid, apoi, însă, ne-am blocat cumva pe drum, incapabili să atingem ținta finală. Până acum, când suntem la 90 de minute distanță de Liga 1, iar astăzi, pe „Ilie Oană”, trebuie […]

Citește și: